Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natasza szasza21

CZY ON PRZESADZIL ???CZY JA ???

Polecane posty

Gość natasza szasza21

Wytłumaczcie mi ,czy to moje zachowanie jest nienormalne,czy mojego faceta.Oglądamy dzisiaj mecz koszykówki i nagle wyskoczyły cheerlederki ...Chłopak ,żeby mi na złość zrobić,patrzył się na nie z ogromnymi oczami i póżniej wybuchnął śmiechem,bo ja się na to wkurzyłam.I jeszcze powiedział,że one są takie wysportowane,a ja na to,,No przecież ja też'',a on na to,,Ale to nie to samo''.I póżniej się tłumaczył tym,że ja nie umiem np.szpagatu.I że w ogóle to były żarty,że to takie przekomarzanie się i że powinnam już go znać i śmiać się z tego,wiedzieć,że tylko ja się dla niego liczę.Postanowiłam się odegrać i leciał film z Dieslem i powiedziałam ,,OOOOOO Diesel,mmmmm'' i mój chłopak na to taki tekst,,A Megan Fox też tutaj jest?!?!?!'' .No i się wkurzyłam ;/ Bo mi się nie podoba Vin Diesel.A mojemu facetowi podoba się Megan Fox.Jestem zazdrosna.Wg mnie nie powinna mu się podobać żadna aktorka ! Czy może to normalne,że facetom podobają się aktorki?? Eh,pomóżcie,bo oczywiście pokłociłam się z Nim :(

Gość fvbftrftrsaxgs
ile ty masz lat dziecko faceci to wzrokowcy i tego nie zmienisz:O

Wyluzuj :) Najwazniejsze to umiec smiac sie z siebie i wielu rzeczy nie brac na serio...Powinnas czuc, ze Cie kocha i, ze mimo tego ze na swiecie jest mnostwo pieknych kobiet Ty dla niego jestes najpiekniejsza...To sie nazywa bezpieczenstwo w zwiazku...

Gość jesoooo
A ja mam na tapecie w kompie Briana Flowersa, a na wyświetlaczu w kom półgołego Roberta Pattinsona i mój mąż jakoś nie robi z tego problemu. On ma akurat w swoim lapie jakiś widoczek, ale nawet jakby miał Megan Fox czy kogokolwiek innego to co z tego??? Rany po ile Wy macie lat????

Gość nie jesteś zazdrosna
jesteś po prostu głupia:o

Gość natasza szasza21
Oboje mamy po 21 lat.Wiem,ale mnie strasznie takie cos denerwuje,bo wtedy odbieram to tak,ze po prostu ta aktorka podoba mu sie bardziej,niz ja;/

Gość moze i mu sie taka czy
owaka podobac ale one sa daleko a Ty najblizej w zasiegu. Zreszta kazdy facet szwraca uwage na ladne kobiety a jesli sie tego wypiera to klamie;)

Gość hahahahahahahahahahaha
ja to zawsze jak ogladamy jakis film i sa nawet sceny to mowie patrz patrz cycki i komentujemy oboje i mamy swietna zabawe:D

Gość jesoooo
Natasza a czy on powiedział, że mu się ta Megan Fox podoba bardziej niż Ty??? To raz. A dwa: mi się np Robert Pattinson podoba bardziej niż mój mąż - FIZYCZNIE!!!! Ale to mojego męża kocham i nie zamieniłabym go na nikogo innego - nawet jakby Pattinson mieszkał obok i był do wzięcia :-)

:D no to sie uśmiałam :D o takie bzdety się pokłócić .. mojego też sie podobają aktorki i szcześliwie te które ja bardzo lubię i też mi się podobają :D

Gość szkoda gadac co za ludzie
oj dzieci dzieci........ do zwiazkow sie pchacie, a nie wiecie, co to dystans do siebie....