Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pingwinoska

Zdrada i wybacznie...?

Polecane posty

Gość Pingwinoska

Witam, bylam z chlopakiem przez 3 lata. Podczas trwania naszego zwiazku czesto klocilismy sie, rzadko uprawialismy seks i tylko w jednej pozycji (przeze mnie, gdyz jestem dosc konserwatywna w tych sprawach). W kwietniu tego roku wynajelismy razem mieszkanie, planowalismy zareczyny, wtedy cos z seksem ruszylo. Pewnego razu poklocilismy sie i wtedy ja wyjechalam do swoich rodizcow, on zosatal w mieszkaniu nie chcial ze mna rozmawiac twierdzac ze, musi to przemysliec. Po weekendzie, przyjechalam do naszego mieszkania w nadziei na pogodzenie, nie powiadamiajac go o tym wczesniej. Ku mojemu zdziwieniu zobaczylam 2 lampki wina, stringi, durex play. Okazalo sie, ze moj chlopak ma goscia, byla nim starsza kolezanka z pracy -> szefowa. Po mojej awanturze on wytlumaczyl mi ze i tak mnie nie kocha i nie chce ze mna byc. Juz po tygodniu chcial do mnie wrocic jednak przez kilka miesiecy bylam nieulegla. Problem tkwi w tym, ze nadal go kocham i nie moge o nim zapomniec a on wciaz chce abym mu wybaczyla i chce sie zareczyc. Nie wiem co robic? Czy moge mu jeszcze zaufac? czy bede mu umiala wybaczyc?

Gość onanana
zapomnij o nim ... prędzej czy poźniej brak zaufania zniszczylby Wasz związek.

Gość milky away
Daj sobie z nim spokój. Całe życie będziesz się zadręczać. I zaufania już nie ma.

Daj sobie spokój jeśli raz to zrobił zrobi jeszcze raz!nie pakuj się w to gówno!!!!!!!!!!jak Ci powiedział że cie nie kocha to juz samo to powinno Cię odrzucić jak wrócisz do niego to i tak nie będziesz mogla sie z nim kochac myslac ze dotykala go inna kobieta....

Gość fvzsbgbrnghsrxdgnh
dobrze ci rtak trzeba bylo byc normalna dziewczyna i uprawiac sex facet tego potrzebuje nie rozumiem takich jak ty

Gość Pingwinoska
jestem normalna, tylko troche treadycyjna

Gość króffka
każdy kto nie byl na prawde zakochany, powie Ci: zapomnij. Bo oni myślą, że życie to bajka i jak książe znajdzie swoją księżniczkę to żyją długo i szczęśliwie.. jak dojrzejecie to zrozumiecie, o czym mówiłam.. To jest Twoja indywidualna decyzja, to ty bedziesz z tym żyła.. zapytaj siebie czego pragniesz.

Gość myslisz ze jak zrobil
raz to drugiego razu nie bedzie?? watpie....

Gość olej go moja droga
wszystkie jesteście dziwkami a faceci... czemu mają być lepsi?