Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łojezusie

Czy brak SEKSU wpływa na związek?

Polecane posty

Gość łojezusie

Wiem, że odpowiedź brzmi TAK, ale mnie chodzi o nieco inną sytuację. Proszę o "wysłuchanie". Otóż mam 19 lat, mój chłopak 21 (właściwie były chłopak). Byliśmy ze sobą prawie 3 lata. Nie uprawialiśmy seksu, gdyż nie byłam na to gotowa (broń Boże nie chciałam czekać do ślubu! ale nie chciałam robić niczego na siłę). Mój chłopak był bardzo wyrozumiały (sam był prawiczkiem) i do niczego mnie nie namawiał choć jak pewnie się domyślam - miał już swoje potrzeby będąc w tym wieku. Od pewnego czasu coś zaczęło się między nami psuć. Kłóciliśmy się o głupoty, co doprowadziło do naszego rozstania :( Koleżanki uświadomiły mnie, że w naszym związku zabrakło seksu! (nie typowo pod względem erotycznym lecz na tle uczuciowym raczej) i stąd problemy z dogadaniem się. Zastanawiam się, czy mają rację czy to poprostu "kryzys związku dwuletniego" ? Dałam w tym dziale, bo w erotycznym myslą kategoriami typowo erotycznymi :) A ja chciałabym porozmawiać raczej na spokojnie :)

Gość łojezusie
Żałosny podszyw ;) Ale rozumiem, że gimgówna się nudzą więc wybaczam ;)

Gość odezwała się dorosła a ma 19 l
at :D :D do nauki szczylu a nie za seks się brać 😴

Gość łojezusie
o moją naukę już się nie martw ;) oho, kolejna oburzona gimnazjalistka ;) No i 19 lat to już pełnoletność - nie uwazasz? ale nie o tym wątek.

Gość odezwała się dorosła a ma 19 l
strasznie dorosła jesteś :D napisz do bravo girl 🖐️

Gość łojezusie
właśnie nadziałam się ogórkiem i przebiłam błonę dziewiczą, Temat nie aktualny do czasu aż mi przyszyją nową w tajwanie

Gość bojabojaboja
Ciężko na to pytanie odpowiedzieć, bo prawda jest taka, że faceci się jednak różnią od siebie pod względem potrzeb i temperamentów. Tak samo jak kobiety. Wydaje mi się zatem, że można snuć tutaj tylko domysły i nic więcej, bo ktoś może mieć takie doświadczenie, a ktoś zupełnie inne. Jak doszło do tego "kryzysu" w związku to na pewno musiał być jakiś tego powód. Ale czy to była frustracja Twojego faceta z powodu niezaspokojonych potrzeb, czy rutyna w związki, czy jeszcze co innego, to już jak wyglądało z jego strony, może odpowiedzieć tylko on. Szkoda, że między Wami nie doszło do takiej szczerej rozmowy wymuszonej dopiero wtedy gdy związek staje pod znakiem zapytania. Zwykle dopiero wtedy wyciąga się na wierzch takie trudne tematy.

Gość łojezusie
odezwała się dorosła a ma 19 l nie czytam takich gazet ;) ale skoro ty lubisz... widać, że jestes strasznie sfrustrowana. Idz wyżyj się na kimś innym. Rozumiem gdybys czepiała się 14-letniej dziewczyny, która pyta o współżycie, ale myślę, że 19 lat to normalny wiek do rozpoczęcia inicjacji seksualnej. Jednakże moje życie seksualne to juz nie twój problem i nie twoja sprawa ;)

Gość łojezusie
bojabojaboja dziękuję za NORMALNĄ wypowiedź. Właśnie o takie odpowiedzi mi chodziło. Ale pojawili się oczywiście frustraci, których jedyną rozrywką jest podszywanie się przy czym wylewanie tym sposobem życiowych niepowodzeń. Porozmawiać spokojnie nie można bez tych debilnych i płytkich dogryzek. No trudno...

Gość łojezusie
teraz zastanawiam się czy to nie była jedyna okazja ,żeby w końcu załapać jakiegoś bolca :(

Gość łojezusie
ojj ten podszyw to chyba niezły zboczeniec. Zapewne dogadza sobie czytając swoje własne popieprzone wpisy ;) ale co kto lubi.. nie ten dział obleśny zboczeńcu

Gość łojezusie
chyba jednak nieodpowiedni dział do takiego tematu :(

Gość łojezusie
Postanowiłam nie golić marysi. Od 17 lat mam "maleńki" zarost tam tylko 34 centymetrowe dredy zrobiłam na nich. Wyglądają cudnie

Gość łojezusie
hahaha akurat to ja zrezygnowałam z tego związku ;) a na cycki nie narzekam, są w sam raz. Więd przygłupi podszywie - do ksiązek!

Koniec głupki z podszywaniem ;) ps. te podszywy nie są W OGÓLE zabawne ;) niestety... popracuj trochę nad tym. Przykre, że nie masz własnego życia i musisz podszywać się pod czyjeś :)

Gość łojezusie.
a było nam tak dobrze uwielbiałam wyciskać zębami jego pryszcze na plecach 😭

Gość nie wiem czy w przypadku
takim brak seksu wplywa, w takich szczeniackich zwiazkach to normalne ze sie rozpadaja, i tak by sie rozpadlo :D

Gość łojezusie.
kochałam golić jego pięty

Gość łojezusie.
będzie mi go brakowało , jego kalesonów noszonych pod krótkimi spodenkami latem i brakującej jedynki w jego uśmiechu , czemu mu nie dałam 😭

nie wiem czy w przypadku po czym wnioskujesz, że szczeniacki, bo nie rozumiem? myślę, że wiek nie gra roli więc jeśli to masz na myłsi to strasznie się mylisz... oboje traktowaliśmy ten związek poważnie, a że nie wyszło to juz inna bajka... Nie wychodzi również osobom STARSZYM, które tworzą POWAŻNE związki :O

szczeniacki bo oboje dziecmi byliscie a moze i jestescie (metryka nie ma tu nic do rzeczy) i daruj sobie kwestie "nie jedna 19 latka jest dojrzalsza od 30 stki" czy "jestem nadzwyczaj dojrzala jak na swoj wiek" bo tu kazda malolata tak mowi :O

anywho kurwa mać nie można porozmawiać o seksie w związku bo zaraz frustraci będą się obrażać? ja nie mogę... Nie pytam konkretnie O MNIE I MÓJ ZWIĄZEK. Pytam ogólnie, czy brak seksu może wpływać na związek? Niekoniecznie mój, chodzi o wszystkie związki. Ja pierdole... Normalnie rozmawiac nie umiecie? to jest własnie mentalność Polaków... 100 lat za murzynami i obraza majestatu, kiedy pojawia się temat o seksie :O

nie wiem czy w przypadku to ile ty masz lat? 60? że się za taką dorosłą uważasz? dosc ze nie dostałam od iebie reprymendy za nieczyte myśli zwiazane z seksem przedmałżeńskim :O małolata to sobie możesz mówic na 14-letnie dziewczynki w ciąży...

Gość patrzcie ją ledwo to
okresu dostało i już taka dorosła :o 19 lat dzieci a już mają się za dorosłe

no prosze, jaka ona dorosla, taka dorosla ze nawet problemow z facetem rozwiazac nie potrafi :O

Ty to kurfa jednak głupia jesteś 🖐️ najpierw piszesz że na pytanie "czy brak seksu moze wplywać na związek" dobrze znasz odpowiedź, i wiesz, że brzmi ona "tak", a potem opisujesz z jakim problemm Ty się borykasz, i ze to o niego pytasz! to Ci kurfa mowie ze jak chcesz wiedziec jak bylo w Twoim przypadku to się jego spytaj, to jaki masz do chooja problem?

"ledwo to okresu dostałO" - a co ja obojniak? :O ludzie, wybaczcie, ale jesteście strasznie prymitywni... chcę się dowiedzieć, czy brak seksu MOŻE mieć wpływ na związek, poznać ludzi, których ten problem dotknął. Jak nie macie nic do powiedzenia w tek kwestii to darujcie sobie polemikę na temat mojego wieku ok? mam 19 lat więc jeszcze (wg waszego myślenia) GÓWNARZERIA. Ale czepiacie się mnie jakby miała conajmniej 14 lat! same emertyki są na tym wątku czy co?

Gość a to sorry w końcu ty
masz aż 19 lat :D należy ci się szacunek :D w dupie byłaś , gówno widziałaś i jeszcze pyskujesz strać się dziewczynko bo się tylko ośmieszasz