Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łojezusie

Czy brak SEKSU wpływa na związek?

Polecane posty

Gość qpóżniej założy temat
mam 29 lat i jestem dziewicą , nigdy nie byłam gotowa , faceci mnie rzucali

Gość co ty możesz wiedzieć o
związkach mając za sobą jeden "pół związek" zaczęty w wieku 16 lat :o wcześniej to nawet nie można nazwać związkiem :o

no to się zastanówcie pomarańczki ;) bo raz czytam, że jestem gówniara i za młoda na rozmowy na takie tematy a co dopiero na sam SEKS, a za chwilę, że cnotka niewydymka itp. Skoro wy lubicie "dawać tyłka" w wieku 14-16 lat nie znaczy, ze ja ;)

Gość nie dręczcie już dziewczyny
bo jutro będzie płakać koleżankom w ramię ,albo jeszcze skoczy

Gość wiNnA002
stare niewyzyte 30 niestety okres waszej świetności minął czs się z tym pogodzić

Gość nie wiem czy w przypadku
no pokazałaś własnie jaka jesteś dorosła... Jesteś kobietą wyzwoloną? haha. Szanuj się kobieto... Tak bez ogródek pisac o tym, ze dajesz się wykorzysywac? osobiscie nie chciałabym faceta, który jest ze mna tylko dla "ruchańska", ale co kto lubi... I wydaje mi się, że dorosłe związki nie opierają się tylko na seksie. Więc może niekoniecznie jestes taka, za jaką się uwazasz DOROSŁA PANI? buahahhahaa, a ty uwazasz ze seks jest brakiem szacunku do siebie? ze szanujesz siebie bo nie dajesz dupska? gdzie napisalam ze daje sie wykorzystywac? i ze facet jest ze mna tylko dla seksu? widac jaka jestes dorosla ze nawet nie umiesz czytac ze zrozumieniem, "szanuj sie " tak dalej a kazdy kolejny "zwiazek" skonczy sie tak samo jak ten

Gość wiNnA002
ja goraca 13 wam to mówię za dwa lata urosną mi piersi i wtedy będę szaleć :classic_cool:

haha jasne - skoczę,bo strasznie biorę do siebie słowa jakiś frustratów :) bez urazy, ale zdanie takich ludzi jak wy mam totalnie gdzieś :) chciałam porozmawiać z ludźmi normalnymi, ale niestety źle trafiłam. A trafiłam w stado rozwścieczonych hien, taka prawda. Większosc z was to pewnie wyzwylone kurweki które w wieku 13 lat opanowały już wszelkie techniki seksu a kamasutrę miały w małym palcu. No bo skąd ten bulwers? czyzby zazdrosc i płacz nad własnym losem? że są na tym świecie jeszcze pożądne dziewczyny, które nie myślą o seksie w kategoriach zwierzęcych? skoczę, bo mam 19 lat i jestem dziewicą. Straszne hahaha. No to zonk, bo ja jestem z tego dumna :) Nie mam zamiaru czekac do ślubu, ale uwazam, ze "dawanie dupy" w wieku, w którym pewnie wy żescie dały jest conajmniej żenujące... I takie panny pozniej mają się za dorosłe, bo w wieku 18 lat były już pewnie matkami hahah

bo raz czytam, że jestem gówniara i za młoda na rozmowy na takie tematy nikt tu tego nie napisal ale jak zwykle nie rozumiesz tekstu pisanego, jestes gowniara ktora niewiele wie o zyciu, seks nie w sensie ertyocznym ale uczuciowym...buahhaahaha

nie wiem czy w przypadku dobra, dobra... Mną się nie przejmuj... Zwróć uwagę na to, co piszesz lepiej. Bo sama napisałaś "ja szukałam ruchańska i on szukał ruchańska" więc dla mnie chociazby takie wyrazanie się na swój i swojego faceta temat jest kompletnym brakiem szacunku :) Ale to jest moje zdanie. Ja bym się od takiego faceta trzymała z daleka (który "szuka ruchańska"). To może niech idzie na dziwki? A sorry, nie musi :) - w takich kategoriach myślisz własnie.

jesteśmy w podobnym wieku i też jestem dziewicą 🖐️ normalni ludzie są ci, co myślą jak Ty, a wszyscy co myślą inaczej- nienormalni. genialna jesteś kurfa 🖐️

Gość wiNnA002
te piersi to by ci jeszcze oczy podbiły blacharo:D sama masz z 11 lat bo twoja inteligencja nie wskazje n więcej

nie wiem czy w przypadku zobacz pierwsze wpisy a pozniej stwierdzaj fakty ;) bo chyba sama masz problemy z czytaniem. I nie każdy myśli o seksie w kategoriach "ruchańska" i jako o potrzebie fizjologicznej

Gość a twój facet czego chciał
głaskania cię po głowie , chciał cię w końcu przelecieć , wiele razy namawiał ale ty zapuszczałaś pajęczynę w kroku 🖐️

a twoj facet... kurwa kolejny pajac, który wie o mnie wszystko na postawie kilku wpisów ;) genialni jestescie... a więc jak już jestes taka/i dociekliwa/y to powiem Ci, ze: 1) nie namawiał mnie nigdy, szanował moją decyzję (zaraz pewnie hieny wpadną na pomysł, ze korzystał na boku skoro ja mu "nie dawałam" :D oj jak jak was łatwo można przewidziec... Były juz sugestie, ze pedał wiec czekam na takie ;) 2) to, ze nie uprawialiśmy seksu klasycznego nie znaczy, ze nasz związek opierał się na wstydliwych spojrzeniach i buziakach. Tacy prymitywni są co niektórzy czy prócz dzikiego seksu nie widzą innych przyjemności?

owszem, napisalam tak bo nie wiem czy wiesz ze ludzie dobieraja sie w pary glownie z potrzeby seksu a niektorzy prokreacji, inne rzeczy tez sie oczywiscie licza ale jesli sadzisz ze zwiazki to trzymanie sie za raczki to spojrz jak sie skonczyl twoj :) pewnie nie wiesz, ze pary ktore laczy udany seks maja duzo wieksze szanse na przejscie kryzysow i nieporozumien pozytywnie, znalezc dobranego partnera seksualnego jest tak trudno, ze nie oplaca sie go potem tracic :P ojej, ci paskudni ludzie, pieprza sie jak kroliki :P zas pary nie majace udanego zycia erotycznego rozpadaja sie o wiele latwiej i czesciej, a twoj "zwiazek" byl wlasnie taki typowy szczeniacki, bez seksu i jakiegokolwiek porozumienia, ale sie panna oczywiscie oburzyla za nazwanie jej malolata

ogólnie gówno mnie obchodzisz ty i twój "problem", ale lubię jak się tłumaczysz :classic_cool:

mój ZWIĄZEK, nie "związek" był przez praktycznie 2,5 roku świetny, wręcz idealny. Porozumienie było niesamowite więc jak widzisz i bez seksu można się porozumieć.;) Ostatnie 2 miesiące się nie zgadzaliśmy, ale myślę, że problem tkwi raczej w monotonii (nie zaprzeczam, że spowodowanej również brakiem seksu, byc może - bo to równiez konieczny element związku). Tak masz rację - nie zasługuję na miano dorosłej, bo nie chodzi mi po głowie "ruchańsko" ;) ps. pisałam wyżej, może nie doczytałaś. To, że nie uprawialiśmy seksu nie znaczy, że nasz związek polegał tylko na trzymaniu się za rączki i wstydliwych buziakach, bo bez przesady...

Gość seks sex seksik seksowanie
to jest esencja związku Związek bez seksu to jak kawa bezkofeinowa, piwo bezalkoholowe i wyroby czekoladopodobe.

a twój facet czego chciał chyba nie do końca "gówno" skoro jeszcze tu siedzisz i pierdolisz głupoty ;) tłumaczę przed jakąs przygłupią pomarańczką? hahahah dobre sobie :D nie no rozbawiłes/as mnie do łez :D:D

cały czas to robisz , ale i tak wszyscy mają kupę śmiechu z "rozgniewanej 19stki" :classic_cool:

to pisz, pisz co wyprawialiscie :classic_cool:

Gość seks sex seksik seksowanie

Gość polna zycia
dajcie spokoj tej dziewczynie jestescie zalosni pierdolicie same glupoty