Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesie

pomocy.! ciąża czy choroba?

Polecane posty

Gość bojesie

Mam 15 lat. na poczatku sierpnia wspolzylam z chlopakiem ebz zabezpiecznia , do wytrysku nie doszlo. był to moj pierwszy raz. w dniu spodziewanej miesiaczki ( dzien pozniej ) po seksie oralnym zauwazylam dwie krople krwi. od tamtego czasu mam gesty, obfity, klejący, biały sluz. Przez kilka dni z piersi wydzielala mi sie doslownie minimalna ilosc jakiejs bialej substancji. nie przypominalo mleka. robilam trzy testy: pierwszy 2 tyg po tej sytuacji. drugi 4 tyg po tej sytuacji. trzeci ponad miesiac od tej sytuacji. wsyzstkie negatywnie. Okresu nie mam do tej pory. czyli juz praktycznie 2 miesiac. miesiaczkuje od 2 lat. Nigdy nie mialam regularnych okresow. raz mi sie spoznial nawet miesiac. ale potem bylo tak w miare regularnie. skoro testy wyszly negatywnie to chyba raczej to nie ejst ciaza. miala tak ktoras? nie mam pojecia. mzoe to hormony + stres + alkohol? prosze oszczedzcie sobie komentarzy o tym ze ejstem patologia i ze jestem nieodpowiedzialna, malotata itd. prosze tylko o pomoc.

Gość qwertlkj
Idz do lekarza... W ciąży nie jesteś napewno, alecoś złego musi siędziać skoro nie masz okresu... Chociaż z drugiej strony... Stres i jakieś wahania hormonalne w tym wieku moga cofać miesiączkę i o dwa miesiące.... My Ci tu nie pomożemy... zbadaj sie i będziesz pewna! A na przyszłość zabezpieczaj się!

Gość bojesie
narazie daje sobie spokoj z seksem do 18 . ; p no wlasnie musze isc do lekarza. tylko z mama ide. wiec tak myslalam ze jakbym byla w ciazy albo cos to nie moge isc z nia.. ale chyba mysle ze test robiony po miesiacu by sie nie pomylil. tylko mnie ten sluz niepokoi. bo jest jak przy dniach plodnych tylko ze obfitszy i juz od miesiaca ponad codziennie jest. a pozatym infekcja jest prawdopodobna u mnie tak mysle.. bo chlopak nie umyl rak przed tym jak mnie pieścil.

Gość bojesie
hmm. moze i racja. ale coz. przeklety rocznik 94 ; p pozatym ja wiem o tym. trafilam na odpowiedniego chlopaka i tak jakos samo wyszlo..

Gość bojesie
mialo byc nieodpowiedniego. pomylka.

Gość bojesie
on jest tylko o rok starszy wiec wiesz. pozatym nikt sie o tym nie dowie przeciez.

Gość bojesie
jakbym sie nie przejmowala to by mnie tu teraz nie bylo. od miesiaca nie mysle o niczym innym, nie spie po nocach.

Gość aaaMonika
Nie straszcie dziewczyny jest małolatą ale to nie powód żeby się na niej wyżywać stało się i pewnie teraz ma nauczkę nie trzeba jej jeszcze dokładać. W ciąży nie jesteś bo skoro zrobiłaś 3 testy to znaczy że nie. A pozatym to uprawiałaś ten seks jak miałaś dni niepłodne bo dzień przed okresem są właśnie takie dni. Chłopak mógł cię zarazić jakąś chorobą weneryczną albo może masz jakieś zakażenie tak czy siak do lekarza musisz iść

Gość bojęsie
no wiem pojde do lekarza.. tylko sie boje tej ciazy. kurcze okres spoznia sie 2 miesiace.. i ten sluz. on jest taki gesty . i nie ejst caly czas tylko np raz dziennie wychodzi tak jakby `glut` sluzu. dziwne to. ale mysle ze test po miesiacu by sie nie pomylil..

Gość bojęsie
w dodatku jeszcze zerwalam z chlopakiem. jestem juz kompletnie zalamana.. oby to nie ciaza. :( ale 2 miesiac i nie zapowiada sie na okres ; /

Gość lolczyk
hahahahahahahah sex w wieku 15 lat, i alkohol :| trafiłas na odpowiedniego chlopaka i co po paru dniach juz stał sie nieodpowiedni hahaha zal mi ciebie dziewczynko