Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca dziewczyna z Lublina

W jakich sytuacjach można wystawić NEUTRALA na Allegro?

Polecane posty

Nie jestem porywcza. Gdybym była wściekłą zołzą, ot tak po prostu źle nastawioną do handlowców z Allegro, nie pytałabym Was o rady:-O Pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja. Nie chce kobiecie robić przykrości, ani sama, w akcie zemsty dostać negatywa, stąd moje pytanie na forum.

Gość 45534534
Zadaj sobie pytanie: co Ci to da? Jaki będziesz miał zysk z tego że dasz jej neutrala? Jaką satysfakcję? Żadną. Same minusy. Będziesz miała pewnie wyrzuty sumienia i do tego dostaniesz pewnie negatywa. Wystaw pozytywa, poczujesz się dobrze, ona też da Ci pozytywa i będziesz szczęsliwa.

Postanowiłam co zrobię. Wystawię pozytywa z tekstem -"Wszystko OK" Bez żadnych nadmiernych egzaltacji (jak niektórzy mają w zwyczaju:D). Niech stracę:P

Gość ee3333
Na serio wolałabyś rzecz zuzytą ale pachnącą niż fizycznie idealną, ale smierdzącą? :O Ja jednak wolałabym żeby nie była zniszczona. Zapachu pozbędziesz się raz dwa, a gdyby była zniszczona lub zmechacona ta bluza - z tym bys już nic nie zrobiła.

Dzięki wielkie wszystkim za rady:) Pozdrawiam. Miłej nocy🖐️

dlatego, biorąc wszystkie ZA i PRZECIW, przeważyły pozytywy -stąd i komentarz będzie może i lakoniczny, ale jednak o wydźwięku pozytywnym ;)

Gość jack325
sory, że odkopuję taki stary temat, ale przypadkiem trafiłem na ten temat i szlag mnie trafia co za bzdury zostały tutaj wypisane... tak, tak przedmiot niezgodny z opisem, ale co tam wystawimy pozytywa, bo przecież nie wypada... do cholery, przecież to ty jesteś klientką i masz prawa wymagać jakiś standardów... może następna osoba by się zastanowiła zanim kupiła u tego sprzedawcy ? tak jest zawsze na Allegro, nikt nie wystawia negatywów i neutrali, bo wszyscy się boją nie wiadomo czego... lepiej stracić "czyste" konto, ale być uczciwym w stosunku do innych kupujących i ostrzec ich, a nie ukrywać prawdę... w pozytywnym komentarzu to sobie możesz napisać co chcesz, i tak ich nikt nie czyta

Gość mery87
tez się zastanawiłam długo nad wystawieniem komentarza i dałam neutrala bo sweter ktory kupilam byl ewidentnie z jakiegos "Taniego Armanigo" a nie z babki szafy(juz pare lat kupuję w takich sklepach to wiem) a ludzie kupia po promocji za 1zl a potem sprzedaja na allegro i oszukuja ze to ich,na dodatek miał dziuke a nie byl taki tani bo za 26zl,w odwecie za neutrala dostałam negatywa,ale mam to gdzies,nie bede jej slodzic za dziurawe szmaty za zawyzona cene!i juz!

Gość dgtgj
problem w tym, że ta osoba może tego zapachu nie czuć. Poza tym zawsze się powinno prać rzezy przed pierwszym założeniem. Obejrzyj dokładnie bluzę- nie ma plam, nie zużyta- wystaw pozytyw.