Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scigany...

Szanujcie sie kobiety !!!

Polecane posty

Gość scigany...

I to mowie ja mezczyzna. Wszedzie do okola puszczalskie dziwki co robia loda z polykiem byle komu i byle gdzie. Oczywiscie sa tez normalne.

Gość to właśnie robiące loda
są normalne, A grające niedostepne są porabane

Gość scigany...
Chyba normalne inaczej.

Gość kobiety ktore robia loda
obcym to darmowe prostytutki

Gość gwoli wyjasnienia
Prostytucja to sprzedaż usług seksualnych, więc robiąca coś za darmo i dla swojej przyjemności nie może być prostytutką

Gość scigany...
Slowo prostytutka zawsze mozna zamienic na zdzira.

Gość scigany...
zestrugałem sobie pinokia i od razu mi lepiej :)

Gość pomyśl chwile nad soba i
odejdź w pokoju :o Większośc facetów to większe szmaty, które do tego jeszcze sie chwalą i uważaja za kozaków. W czym Ci przeszkadza że dorosła, odpowiedzialna kobieta ma wielu partnerów i robi sobie w łózku co chce? Jak ci sie nie podoba to z nia nie spij, ale nie obrażaj. Może masz jakieś kompleksy? Wolisz niesmiałe zachukane dziewczyny, które nie beda miały porównania?

Gość scigany...
W czym Ci przeszkadza że dorosła, odpowiedzialna kobieta ma wielu partnerów i robi sobie w łózku co chce? W tym ze trzeba je jakos oznaczac zeby wiadmo bylo ze to zdziry i nie warto sobie zawracac nimi glowy i tracic czasu. A ze takich szmat jest teraz duzo takie oznaczenia moga byc bardzo przydatne bo czesc znich oczywiscie nie przyzna sie do swojej zasranej przeszlosci, a ja nie chce byc z dziwka ktora mialo pol miasta.

jakbyś przed pójściem do łózka odpowiednio długo spotykał się z kobietą i miał czas ją poznać to nie miałbyś takiego problemu :o

Gość scigany...
"W czym Ci przeszkadza że dorosła, odpowiedzialna kobieta ma wielu partnerów i robi sobie w łózku co chce? Jak ci sie nie podoba to z nia nie spij, ale nie obrażaj." Aha to jzu teraz trzeba nazywac je "kobietami wyzwolonymi" a nie latawicami. Dobrze juz nie bede :P "Może masz jakieś kompleksy? Wolisz niesmiałe zachukane dziewczyny, które nie beda miały porównania?" Nie mam zadnych kompleksow. Nie zamierzam tez brac udzialu w zadnym konkursie na najlepszego jebaka mojej potencjalnej kobiety.

Gość scigany...
"jakbyś przed pójściem do łózka odpowiednio długo spotykał się z kobietą i miał czas ją poznać to nie miałbyś takiego problemu " Oczywiscie. Poczytaj sobie temat o tym do czego nigdy nie przyznalyby sie piszace tutaj osoby. Zygac sie chce :(

a ty masz takie czyste sumienie? Jak dla mnie sprawa jest prosta, są rózne podejścia ludzi do seksu, trzeba trafic na partnera, który ma takie samo podejście. Tobie przeszkadza raczej kłamstwo i zatajanie swoich przezyć. Na to niewiele poradzisz bo nigdy na 100% nie dowiesz sie czy ktoś mówi prawde.

Gość scigany...
Jak dla mnie sprawa jest prosta, są rózne podejścia ludzi do seksu, trzeba trafic na partnera, który ma takie samo podejście. yhmm tylko ze teraz taka kobiete znalezc to jak wygrac w totolotka. Az strach pomyslec o tym co bedzie w przyszlosci. Pewnie kobieta nazywana dzis puszczalska bedzie okreslana jako kobieta z zasadami i albo wezmiesz sobie taka, albo badz na zawsze sam :( O ile bedziesz ja dymal lepiej od tych poprzenich, bo to pewnie bedzie jej glownym kryterium wyboru.

tylko wiesz faceci byli tacy od zawsze. Nie rozumiem czemu uważasz że kobiety maja miejszcze prawa do udanego zycia seksualnego? Eksperymentowania itd Mamy takie same potrzeby jak męźczyźni, a im szybciej będzie to uznane jako norma tym mniej bedzie kobiet kłamiących na temat swoich przezyć

Gość scigany...
Jesli juz ma byc rownouprawnienie to na pewno nie w ta strone ze bedzie to uznawane za norme. Nie zrozum mnie zle ale widze ze szacunek dla samej siebie i uprawianie seksu z osoba do ktorej sie cos czuje to dla ciebie nie ma zadnego znaczenia ?

Gość sdafxc
najpierw sprawdz co oznacza slowo: szacunek. bo to ze ty NIE SZANUJESZ takich kobiet nie znaczy ze one siebie nie szanuja. nie myl pojec i nie wsadzaj swoich slow w ich usta (bo na cokolwiek wiecej do wsadzania i tak cie nie stac)

Gość scigany...
Aha czyli wg ciebie kiedy kobieta sie szanuje a kiedy nie ?

Gość asfds
zapytaj sie jakiejs kobiety czy sie i kiedy sie szanuje a kiedy nie, bo to, ze robi komus loda o zadnym szacunku czy jego braku nie swiadczy :O jestes jakis niedorozwiniety czy co ? a jak ty przeleciesz 10 babek w 3 dni to w ogole bedziesz myslal o czyms takim jak szacunek do siebie czy jego braku ??? co ma w ogole piernik do wiatraka ? nie szanujesz ich ? to twoje zdanie. kobieta jak sie pieprzy bo lubi nie mysli o tym czy to szanujace sie zajecie, co to jakis konkurs ?

dla mnie szacunek do siebie to robienie rzeczy zgodnych ze swoim sumieniem i zasadami a nie przejowanie poglądów innych bo coś wypada albo nie wypada. Oczywiście że seks z miłościa i uczuciem do drugiej osoby uważam za najbardziej wartościowy, ale miałam w zyciu pare przygód- wiem jedno, nic nie zrobiłam nigdy bez zabezpieczenia. To o czym mówiłeś wcześniej- robienie loda nowo napotkanemu facetowi, bez gumki- mnie to obrzydza. Nie uważam jednak takiej kobiety za szmate czy wywłoke, po prostu za nieodpowiedzialna osobe, tak samo nieodpowiedzialna jak jej partner, którego nie chciałabym dotknac nawet kijem od szczotki.

Gość Popieram..
To są tu na kafe jeszcze panicze szanujący siebie samych i szanujący szanujące się panny?? :-0 Ciekawe, przywykłam już do tego, że zwykle posty o "zasadach" są ripostowane... :/ eh. Trudno, widocznie riposty piszą osoby mające wiele do ukrycia i nie mogą się pogodzić z tym, że inni ośmielają się szanować. W każdym razie pozdrawiam wszystkich :)

Gość scigany
Widze ze masz probley z odpowiedzeniem na pytanie. Odpowiedz mi kiedy kobieta sie szanuje a kiedy nie. Tak jesli przelece 10 babek w 3 dni bede meska dziwka zadowolony/zadowolona ?

Gość scigany...
do pomyśl chwile nad soba i Czyli wg Ciebie zadne ogolno przyjete zasady i normy kulturowe nie istnieja ?

Gość scigany...
Wlasnie to ze ludzie sa coraz wiekszymi hedonistami i nie widza szerzej efektow swojego postepowania czyni z tego swiata coraz wieksze gowno.

Gość sdfcsx
sluchaj ja w przeciwienstwie do ciebie ne wypowiadam sie za wszystkich. Jako kobieta powiem ci ze nie mam pojecia co musialbym zorbic zeby siebie nie szanowac, w ogole nie wiem po co mialabym cokolwiek robic zeby sie potem nie szanowac Oo nie widze sensu w robieniu czegos by potem soba za to pogardzac. nie uwazam, ze czerpanie przyjemnosci z seksu mialoby powodowac u mnie czy u kogokolwiek brak szacunku dla wlasnej osoby. jeszcze raz zatem: co ma piernik do wiatraka ? ty uwazasz, ze masz prawo do wypowiedania sie za wszystkich, ciekawe, lekow dzis zapomniales lyjnac ? megalomanie mozna leczyc. ja sie za innych nie wypowiadam i nie widze w ogole ani celu w robieniu czegos za co mozna siebie gardzic ani tego, ze seks ma wplyw na szacunek do samego siebie. i tu jeszcze raz: nie szanujesz takich kobiet to twoja sprawa, ale nie masz pojecia co kto kogo i za co szanuje a za co nie, wiec daruj sobie te kretynskie przekonanie o wlasnej doskonalosci :O

Gość adszadwa
gowno to jest wtedy kiedy taki psychopata jak ty uwaza ze ma racje a swiat ma wygladac tak jak on chce :O

ogólnie przyjęte normy kulturowe istnieją od tysięcy lat i zwykle może je streścić w jednym zdaniu: kobieta ma sie szanować ( mieć mało partnerów, najcześciej powinna zostać dziewica do slubu). Na temat męskiej moralności i zasad niewiele było powiedziane. Ja w tej kwestii jestem za równouprawnieniem, nie potepiam nikogo za to jaki jest w łózku. Sama dobieram tak partnerów żeby potem nie było rozczarowań.

Gość scigany...
Poprostu macie na sumieniu to co napisalem wczesniej i probujecie jakos to sobie wytlumaczyc. Fakty sa takie ze przez wieksza czesc spoleczenstwa takie kobiety uznawane sa za szmaty i tego nie zmienicie. Cale szczescie ze tak jest i spoleczenstwa kieruja sie jakimis ogolnie przyjetymi normami, ktore sa dla was niewygodne.

Gość dscxass
powiedzialam juz, zostaw myslenie a tym bardziej czytanie w myslach bo ci kompletnie nie wychodzi :O ja stracilam dziewictwo w wieku 22 lat z facetem, ktory jest moim mezem. nie mialam i nie zamierzam miec zadnych przygod seksualnych na boku. przed moim mezem nie mialam zadnego faceta, z ktorym moglabym sie piescic, robic mu loda czy cokowliek w ten desen. a jednak uwazam, ze szacunek to jest odrebna i nie zwiazana z seksem sprawa. wiec zalosny psychopato idz stad juz bo nie masz pojecia o czym w ogole piszesz :O

Gość scigany...
pomyśl chwile nad soba i No niestety tak jest i tego nie zmienisz. Zycie nie zawsze jest sprawiedliwe. Co nie znaczy ze mezczyzni sa w porzadku. Wg mnie nie oznacza to jednak ze nie powinno byc zadnych ogolnie przyjetych norm. Zreszta jest to i tak niemozliwe w spoleczenstwie.