Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scigany...

Szanujcie sie kobiety !!!

Polecane posty

Gość pomyśl chwile nad soba i
no to ty przyjmij do wiadomości że kobiety nareszcie uzyskały jakieś prawa także społeczne i mogą robić to co męźczyźni bez konsekwencji odrzucenia przez społeczeństwo. Ogólnie popieram to, że ludzie powinni bardziej uważać i myśleć przed pójściem do łózka, nie ulegac popędowi, ale wkurza mnie niemiłosiernie jak większośc facetów dalej uważa że kobieta powinna być święta a on może zaliczac na prawo i lewo :o

Gość scigany...
Ja pierdole teraz bede musial cala noc odpowiadac na riposty bo inaczej taka dscxass ktora uwaza ze bycie kurwa to nic zlego bedzie mnie nazywac oszolomem bo mam odwage napisac to co mysle i bronic tego. I jeszzce wszystko co probowalem napisac poszlo w pizdu !!!!!

Gość Spokojnie ludzie..
Scigany, rozumiem Twoje poglądy i zgadzam się z nimi, ale mam nadzieję, że sam jesteś na serio "porządny"... bo to idzie w obie strony, nie tylko pod adresem kobiet...

Gość scigany...
pomyśl chwile nad soba i Spoleczenstwo zawsze bedzie oceniac innych i ustalac ogolno przyjete normy. Nigdy nie jest tak ze mozna robic cos bez zadnych konsekwencji. To utopia. "ale wkurza mnie niemiłosiernie jak większośc facetów dalej uważa że kobieta powinna być święta a on może zaliczac na prawo i lewo" No to ja tak nie mysle. Ale prawda jest ze facetom wolno w tym zakresie wiecej. Tak samo pewnie jak kobietom w innych aspekatach zycia. Mezczyzni i kobiety maja swoje role spoleczne, a co za tym idzie prawa i obowaiazki. Tego nei zmienisz.

Gość sciany...
"a jednak uwazam, ze szacunek to jest odrebna i nie zwiazana z seksem sprawa." Oczywiscie jesli kobieta daje sie traktowac jak prostytutka to z pewnosciaseks nie ma nic wspolnego z szacunkiem do wlasnej osoby. W jakim ty swiecie zyjesz ?

Gość scigany...
Spokojnie ludzie.. dzieki. Chociaz jedna osoba, ktora ma poukladane w glowie.

Gość scigany...
że sam jesteś na serio "porządny"... inaczej nie oczekiwalbym tego od innych.

Gość scigany...
Ale moze nie warto sie do tego przyznawac ze ma sie sumienie. Dobra pewnie jutro zobacze tutaj kolejne inwektywy skierowane w moja strone ze jestem jakis nienormalny. Teraz ide spac.

Gość Spokojnie ludzie to nie wojna
Scigany, nie przejmuj się inwektywami, bo tak było i będzie. Taki temat zawsze budził emocje. Po prostu wszyscy mamy prawo mieć różne zdanie, ale nie znaczy że każde jest słuszne... Poza tym, dobrze że od siebie też wymagasz tego samego, co od nas kobiet. Znam paniczów, którzy mają górnolotne wymagania co do dziewczyn, a sami sobie na wiele pozwalają i dzielą kobiety na 2 kategorie : do pobawienia się i do poślubienia :-/ Ludzi sam nie zmienisz, niektórzy już mają doświadczenia i czasu nie cofną nawet jakby chcieli, część osób zmienia się po czasie, ale trzeba samemu do tego dojść i tego chcieć, na siłę się nie da.. No cóż, szacunek należy się każdemu, za to że jest człowiekiem, co nie znaczy, że ma to mieć postać podziwu. Mam nadzieję, że napisałam dość klarownie.. Pozdro Wam :)