Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona1980

błagam powiedzcie, ze któraś tak miała i było wszystko ok.....

Polecane posty

Gość przerazona1980

jestem w 3 tygodniu ciąży, od wczoraj mam ciąże zagrożona i mam lezec, to leże. Wieczorem miałam ostry rwący ból w macicy, Taki jakby mi ktoś igłe wbił i wyjął po minucie. Potem czułam uczucie pieczenia w tym miejscu. Ból ten powtórzył się trzema skurczami macicy w tym samym miejscu. Nospa nie pomogła. Boje się, ze straciłam ciąże, na którą czekałam parę lat. Dodam, że nie pojawiło się plamienie. Nie czuje mdłości, bólu piersi nic, potwornie się martwię....

Gość antoneczka88
mam nadzieje ze nic nie stalo się twojej dzidzi :( trzymam kciuki aby udało się donosic ciąe i było wszystko wporządku :* :

Gość co sie stalo
Ja rowniez mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze. Tylko powiedz dlaczego w 3 tyg masz juz ciaze zagrozona. W tym tygodniu dopiero udajesie ciaze rozpoznac.

Gość przerazona1980
jestem po invitro.....

Gość jak nie ma plamienia
tonie jest najgorzej ale moze dla spokoju do lekarza? i dlaczego ciaza jest zagrozona od wczoraj?

Gość przerazona1980
bo lekko plamiłam, ale jak przeleżałam cały dzien to przeszło. Mam lezec conajmniej 2 tygodnie....

Gość co sie stalo
Zadzwon do lekarza. Bede trzymac kciuki za Ciebie i malenstwo

Gość przerazona1980
będę z nim miala kontakt wieczorem. Ale czuje, ze coś jest nie tak, boli mnie prawa częśc macicy, wręcz piecze..... O 14 bedą wynki bety wiec, będę wiedzieć czy spada... Najsmutniejsze jest to w tym wszystkim, że jeśli poronię, to już nigdy nie bedzięmy mieli z mężem swoich biologicznych dzieci. A tak bym chciała. Nie zeby adoptowane były gorsze, ale wiecie o co mi chodzi, miec dziecko z ukochanym człowiekiem. Nie mam już zarodków po invitro. Na nowe nie stac mnie poza tym szkoda mi zdrowia. To będzie straszny cios, dostać i zaraz staracic tak wielką radość i nadzieję.,

Gość jak nie ma plamienia
powodzenia, 3mam kciuki zeby wszyskto bylo ok

Gość już pewnie nie ma tego
twojego bękarta a jak jest to życzę ci szybkiego i bardzo bolesnego poronienia :P

Gość do już pewnie nie ma tego
ty skurwysynu autorko trzymam kciuki i daj znac

Gość fwerferfr
jedz do szpitala, przyjma cie bez skierowania, jak powiesz, ze krwawisz na co czekasz?

Gość Paula 24
a tym durnym komentarzem sie nie przejmuj powyzej, zwykła gówniarska prowokacja, niech dalej pali skręty za gimnazjum i leczy pryszcze, bo do innych rzeczy sie nie nadaje, dorośnie to może, może zrozumie że życie jest o wiele bardziej skomlikowane. Trzymam kciuki za Ciebie autorko i Twoje dziecko.

Gość luty2010
przezarzona mnie od poczatku ciazy bolala akurat mnie lewa czesc macicy, od poczatku mialam plamienia, ciagly bol kregoslupa. a teraz prawie 18 tydzien i czekamy na synusia:)