Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esterkaaaa

jaki glupi problem..

Polecane posty

Gość esterkaaaa

witam, mam głupi, błahy problem ale męczacy. Wczoraj rozmawiałam ze swoim facetem na gg, wiem ze był zajęty, bo pisał prace, napisałam mu więc, ze musi pisac i nie bede mu przeszkadzac. Jednak on napisał ze pisac ze mną moze i nie ma problemu, wiec zaczeliśmy kilka zdań wymieniac i nagle on znikł:( w trakcie normalnej rozmowy. Po tym nic mu nie odpisywałam, zadnego smsa również. koło pólnocy napisał mi smsa, ze dopiero teraz przeczytał to co pisałam mu na gg, o cos mnie zapytał w tym smsie, a ja mu odpisałam, że nie musi wiedziec skoro uciekł z gg i nawet nie potrafił powiedziec pa pa.... Stwierdził, ze nie uciekł tylko ja mu nie chciałam przeszkadzac...:( ale przeciez zaczęliśmy normalna rozmowe, w trakcie której a ni po której on nawet nie dał mi znac ze wychodzi, zadnego papa. a teraz robi ze mnie głupia ze mi o coś chodzi i on nie wie o co. ...:( Problem jest idiotycznie głupi ale jakie potrafi wprowadzić zamieszanie...:( oboje jesteśmy dorosłymi ludzmi, ale takie sytuacje gdzie z kims rozmawiam, a tutaj w szczególności ze swoja ukochaną osobą która nawet nie powie ze wychodzi z gg, tylko w trakcie rozmowy znika denerwują:( Nie wiem...może przesadzam, może on ma racje, sama nie wiem jak sie zachować...czy odezwać se do niego teraz od rana pierwsza ...;( sama nie wiem...

uwazam ze on nie zachował sie w porzadku, zawsze trzeba miec troche kultury i powiedziec chociaż glupie pa pa

Mój też miał takie zapędy ja siedziałam jak głupia i czekałam a on sobie np. poszedł spać bo jak twierdził ścięło go... delikatnie dałam mu do zrozumienia że tak być nie może.. zaczał się starać żeby więcej taka sytuacja sie nie powtórzyła... i faktycznie teraz się takie sytuacje nie zdarzają ... wiecie.. dla mnie to taki trochę brak szacunku dla drugiej osoby

Przerabiane :] Faceci zazwyczaj nie traktują rozmowy na gg jako zwykłej rozmowy, więc całkiem naturalne jest dla nich wyjście "w trakcie". Nie wkurzaj się, bo on najprawdopodobniej naprawdęnie rozumie o co robisz awanturę :)