Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alibaba35

Seks

Polecane posty

Gość pewnie masz ze 2 cm
i nie masz czym jej dogodzić f

Gość adrespocztowyzajety
Alibaba, masz na myśli swoich 40 rozbojnikow, gang-bang?:D

Gość arabaabababa
hahahahahahhahahaahahaha, nakrec to i umiesc w sieci!!!

Gdyby mój facet próbował podstawiać mnie innym... o Boże... nawet nie chcę o tym mysleć... ale dla mnie byłoby oczywiste że mnie nie szanuje a już na pewno nie kocha, skoro nie chce mego ciała na wyłączność... dla mnie to obleśne

No widzisz... zupełnie inaczej to pojmujesz niż ja.. ja np. gdybym widziała (albo wystarczyłoby żeby wiedziała) że mój facet jest dotykany... pieszczony.. całowany przez inna kobietę to chyba bym się porzygała i nigdy bym go już nawet najmniejszym palcem u stopy nie chciała dotknąć - bo on cały w tym też jego ciało ma należeć tylko do mnie i tylko ja mam prawo go dotykać... Tak samo uważa mój partner... A twój sposób postrzegania wyłączności wg mnie bardzo odbiega od tego coja uważam za normalne...

Ale Ty to pojmujesz jak moja żona, ona też nie wyobraza sobie żeby mnie dotknela inna kobieta, i ja tego nie chce

Gość suczitka765432
jak oni sie ruchają to Ty wal sobie huja!

Tylko ja nie rozumiem jak Twoja żona może sie zgadzać na to żeby obcy facet ją popychał... ja osobiście w życiu nigdy bym na coś takiego nie poszła... chociażby dlatego że sex jest dla mnie ukoronowaniem uczucia, sposobem -jednym z wielu- na okazanie partnerowi mojego oddania i miłości...

Gość alibaba jesteś
zdrowo stuknięty a twoja baba też skoro się zgadza na coś takiego , co będzie potem ? Bo szybko ci się to znudzi , seks ze zwierzętami ? :O:O

Oj długo ją namawiałem i przekonywałem do tego ale do dzisiaj twierdzi że to nie jest normalne ale robi to dla mnie własnie z miłosci

Ona Ciebie kocha skoro tak sie poświęca - ale Ty jej zdecydowanie NIE skoro takich poświęceń od niej wymagasz :O

[zgłoś do usunięcia] Alibaba35 (fajnapara34@wp.pl) Oj długo ją namawiałem i przekonywałem do tego ale do dzisiaj twierdzi że to nie jest normalne ale robi to dla mnie własnie z miłosci Czyżby?????

Krzywdzisz własną żonę i mówisz że ją kochasz???? To chyba nie rozumiesz znaczenia tego słowa... sam napisałeś że ona to robi tylko dla Ciebie bo ona uważa to za nienormalne...

A dla Ciebie liczy sie tylko satysfakcja z sexu i to Twoja własna satysfakcja i nie szanujesz uczuć swojej żony... jesteś potworem...

ale ona nie twierdzi że ja krzywdze, bo gdyby tak powiedziała to bym nie kazał jej tego robić