Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alibaba35

Seks

Polecane posty

A Ty myslisz że Twoj mąż niema fantazji erotycznych? Każdy je ma, tylko nie każdy potrafi o nich rozmawiac

Jesteś głupim egoistą - kobieta mówi że uważa to za nienormalne więc zmusza sie do tego więc chyba nie czuje się szczęśliwa z tego powodu... ona kiedyś Cię za to znienawidzi - zobaczysz... i zostaniesz sam ze swoim zboczeństwem

Ja z moim facetem (mężem jeszcze nie jest) rozmawiamy o tym czego wzajemnie od siebie w łóżku oczekujemy żebyśmy mogli czuć się spełnieni... i zapewniam Cię że takie zboczeństwa nam nie są potrzebne - mój facet chce mnie mieć wyłącznie dla siebie i chce również żeby on sam był wyłącznie dla mnie - i na tym polega miłość

Gość tratatka
a gdzie znalazłeś takiego gościa co się zgodził abyś na to patrzył?

Dlaczego? Bo nie jest taki jak Ty? Bo nie zniósłby widoku jak inny facet mnie rżnie? No weź Ty się zastanów co Ty mówisz...

Każdy facet zdradza, bez wyjatku, obracam sie w tym towarzystwie to wiem, a ja nigdy żony nie zdradzilem

Każdy zonie prawi komplementy i zapewnia o wierności a tylko przekroczy prog domu to już się napala na sasiadke, nie wspomne o podróżach służbowych

Mam zatem fart bo trafiłam rodzynka :D Mój mężczyzna na pewno mnie nie zdradza :)

A ja Ci tłumacze że to jeszcze nie mąż :D Ufam mu i wiem że mnie nie zdradza :) A Ty próbujesz we mnie zaszczepić wątpliwości żeby zagłuszyć swoje :) A ja Ci mówię że kiedyś Twoja biedna żona przejży na oczy i Cię zostawi... pozna faceta dla którego szczęściem będzie posiadanie jej na wyłlączność i zrozumie jaki błąd popełniła ulegając Tobie i twoim chorym fantazjom :)

Gość prawdziwy_mąż
Od prostytutka jest do seksu, a żona do odchowu dzieci (teraz współczynnik dzietności w Polsce powinien wynosić ok 2.7 do 3.4 potomstwa na kobietę by rodaków przybywało).

Gość mikizia
Jestem ciekawa czy dzieci też patrzą

A co podczas patrzenia bardziej podnieca: 1. jak żonie nieziemsko dobrze z innym czy przeciwnie 2. jak z nim tak sobie a potem z tobą o niebo lepiej? Hipotetycznie: 1. jesteś psychicznym masochistą i wielbicielem ochłapów 2. jesteś zakompleksionym facecikiem, który się musi wprost dowartościowywać Tak czy inaczej - za dużo porosów było w młodości :p

Gość nikitay
Facet ma dobrą żonę ze się na to zgadza, Ja też bym tak chciał ale troszkę inaczej w trójkącie 2 k+1m. Ale żona nie chce się na to zgodzić:(

Gość jestem w związku
Myślę że kazdy ma coś na sumieniu. Ja lubię patrzeć jak żoneczka, jak się masturbuje. to mi wystatczy, nawet seksu nie potrzebyję. Każdy co innego lubi. W tym przypadku nikt nie jest pokrzywadzony, tylko wszyscy zadowoleni, co więcej trzeba do szczęścia