Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o odpowiedz szczera

czy to psychopatka badz socjopatka , czy moze jednak nie?

Polecane posty

mam pytanie, ale nie o faceta ale o kobietę... czy psychopatką jest osoba , która : -klamie, klamie i jeszcze raz klamie. Nie pamieta co komu naopowiadala, ale klamie nawet wtedy, kiedy nie ma takiej potrzeby, kiedy spokojnie moglaby powiedziec prawdę - zawsze , cokolwiek mowi o sobie , jest to pozytyw- kreuje samą siebie na superbohaterkę - zawsze , cokolwiek mowi o innych, jest to klamstwo- kreuje innych na gorszych od siebie, podle obgaduje, wymysla niestworzone historie na cudzy temat (na swoj tez, ale na swoj temat same dobre) - nigdy nie przyzna się ze klamala, wymysla nowe klamstwo , zeby nie wydalo się poprzednie - nie robi na niej wrazenia cierpienie innych, chetnie miesza miedzy ludzmi i nie boi się krzywdzic - jest egomanką, mysli tylko i wylacznie o swoich korzysciach - swietnie manipuluje ludzmi, zalicza ludzi do swojego mienia, chelpi się ile to ma kolezanek i ilu miala facetow czy to juz psychopatka, czy tylko pospolita klamczucha i egoistka?

prosze o odpowiedz to wazne...

Gość life is brutal and fulll
wszystkiego po trochu..... pelno takich. no ale coz...

Gość patrick swayze...............
Znam kogos takiego ale to facet. Wszystko co napislaas idealnie do niego pasuje, opricz tego on jest malo atrakcyjny wrecz brzydki a uwaza sie ze ronaldo haha i ze moze miec wszystkie kobiety. Poki co ciagle jst sam

ona jest ani ladna ani brzydka. Ale potrafi się , ze tak powiem "odstrzelic", na codzien zwykla z wygladu ale tez uwaza, ze moze kazdego miec, wrecz kazdy facet MUSI cos do niej miec, no nie ma innej opcji

Gość ppppppppppffffffffffffff
ona jest mitomanką

egoistka, mitomanka chyba też... czy psychopatka nie wiem... może najlepiej trzymać się od niej z daleka ?

mitomanką tez pewnie, ale zastanawiam sie czy to czasem nie jest cos jeszcze powazniejszego

A ty autorze/autorko jestes kobieta czy mezczyzna? i dlaczego tak bardzo interesuje cie osobowosc tej dziewczyny?

Nie da sie trzymac z daleka od kogos, kto lgnie do Ciebie. Co prawda tylko jak ma potrzebę. Ale nie rozumie, ze nie chce miec z nia nic wspolnego, jakby tego nie slyszala , za kilka dni jakby rozmowy nie bylo. Nie wiem, wypiera to z pamieci czy co? od jakiegos czasu sie zastanawiam czy ona nie jest po prostu jakas psychiczna

Gość mitomania pewnie
Ale opis ktos walnal! No ja znam taka jedna..... nie jest to zbyt przyjemne.....

Jej byłym, chociaz ona ostatnio naszej wspolnej znajomej powiedziala ze nadal razem jestesmy, no jakas masakra, jak mozna tak klamac jak ponad rok razem nie jestesmy? jest tylko jak chce plyte nagrac, auto pozyczyc albo zabraknie jej kasy... kiedys mogla na moja pomoc liczyc jeszcze w miare ale teraz jak mi spokoju nie daje to zamykam jej drzwi przed nosem a ona i tak za kilka dni sie w nich pojawia albo wydzwania do upadlego

Gość moja sąsiadka
opis idealnie do niej pasuje kiedyś się przyjaźniłyśmy... o ile to przyjaźnią można nazwać ja... i większość naszych znajomych widzi jej kłamstwa. słuchamy, udajemy, że wierzymy i zapominamy o czym mówiła. czy psychopatka... wydaje mi się, że ona nie potrafi inaczej. kłamstwem usprawiedliwia niektóre rzeczy... jako dziecko kłamiąc starała się ukryć to, czego nie ma. tak się nauczyła - nie wie, że można inaczej. myśmy się do tego przyzwyczaiły. znamy ją na tyle dobrze, że wiemy kiedy uda jej się powiedzieć coś prawdziwego. a poza tym? sympatyczna egoistka... i typowa jedynaczka

Gość moja sąsiadka
oj, bo jest przyzwyczajona do tego, że dostawała to, czego chciała. nie dostaje... ale ludzie o tym nie muszą wiedzieć. niech myślą, że jest farciarą.

ciekawe czy to nie ta sama, bo ona ma wiele bylych przyjaciolek, wlasnie przez jedna rozpadl sie nasz zwiazek a konkretniej przez jej faceta, bo zaczela pisac do niego smsy czy sie spotkaja, jej przyjaciolka mi je pokazala , bo znalazla je w jego tel i tak sie skonczyla ich przyjazn a moj zwiazek z nia. Ale ona klamie ciagle, klamie, klamie, klamie , idzie zwymiotowac .

Gość pppppppppfffffffffffffff
Mitomania jest poważnym zaburzeniem. To się leczy normalnie przecież.

Gość moja sąsiadka
nie, nie ta sama... bo przecież ona nie traci przyjaciółek;p skoro Cię denerwuje... to po co do tego wracasz, po co się przejmujesz? zignoruj to gdy ktoś zapyta - przedstawiaj prawdziwą wersję a Ci, którzy ją lepiej znają - i tak zauważą, że kłamie nic już na to nie poradzisz

Juz jak ja poznalem mialem wrazenie , ze cos z nia nie tak. Ciagle wszystko ok, nigdy jej nie bylo smutno, zawsze bylo wszystko super , pozniej zdemaskowalem wiele jej klamstw, oklamala mnie nawet ile ma lat! pozniej znalazla na to pokretna wymowke- ze po prostu sie pomylila jak mi to mowila albo ja cos zle zrozumialem

Gość moja sąsiadka
ale spójrz na to z innej strony nie dość, że te kłamstwa są zabawne to jaką ona musi mieć wyobraźnię i jak się musi namyśleć, żeby palnąć coś takiego?

Jak ma mnie nie denerwowac osoba, ktora kazda panne ktora zbilizy usiluje zmanipulowac i odprawic ode mnie? na szczescie nie kazda jest tak glupia zeby jej wierzyc. Znizyla sie do tego poziomu, ze na nk wiadomosc wyslala jednej , jak ja to ja bardzo skrzywdzilem i zdradzalem, zeby uwazala na mnie i bron Boze nie wiazala sie ze mna czasem... drugiej pisala smsy , podobnej tresci. Teraz spotykam sie z taka , ktora ja zna troszke i wie , ze jej sie nie wierzy. Ostatnio ja opierdzielilem, to mi powiedziala , ze robila to dla mojego dobra bo ja na byla jaka laske nie zasluguje i wypierala sie , ze pisala im ze ja zdradzalem, mam ochote zmienic imie, nazwisko i wyjechac za granice.

Mnie ciekawi tylko jedno: skoro tak dokladnie ja znasz, dlaczego nie mozesz spowodowac, zeby naprawde przestala zajmowac Twoja "przestrzen" ? ;) Wykresl ja na dobre ze swojego zycia, nie wpuszczaj jej do swojego domu, nie odbieraj telefonow od niej, nie spotykaj sie z nia, i przede wszystkim NIE SLUCHAJ JEJ KLAMSTW. Na wszystko jest sposob ale trzeba chciec sie od kogos takiego odciac raz na zawsze, a nie smedzic jaka to ona jest w necie. Masz zwoje umyslowe prawidlowo zainstalowane ? To korzystaj z nich ! :D 🖐️

Jak wczesniej pisalam znam takiewgo faceta. Mnostwo ludzi sie od niego odsunelo, bo ciagle zmyslal niestworzone historie.Klamal jak z nut. Kiedys obrazil jedna z moich kolezanek przez telefo wiec ona spotykajac go na koncercie zaczepila go zeby sie ustosunkowal do tego co mowil i na jakiej podstawie ja obrazil. A ten psychol powiedzial jej wprost ze nie pamieta to cop nagadal przez tel . I wyobrazcie sobie ze on nawet nie pamietal co tam jej nawrzucal. Po prostu wymysla cos mowi to a na drugo dzien nie pamieta. Oprocz tego uwaza sie za casanowe a tak napraqde wszystkie dziewczyny jak go tylko poznaja uciekaja jaknajdalej a on wtedy mowi ze i tak je zaliczyl co jest oczywiscie klamstwem i kazdy kto go choc troszke zna zdaje sobie z tego sprawe. W dodatku facet ma problem z alkoholem. Autorze z jakiej czesci Polski jestes??????

Gość moja sąsiadka
zignoruj ją będzie się wściekać, będzie jeszcze więcej wymyślała... ale w pewnym momencie się podda.

Jej wyobraznia jest chora i mam ochote zadzwonic do szpitala psychiatrycznego , zeby ja zabrali. Do mnie przychodzi i sie przymila jak cos chce, ale za plecami rozpowiada ze ją bilem i nawet ze probowalem zgwalcic! Moja mama raz nawet to slyszala od sasiadki, bo jej tak naopowiadala i ją pogonila jak przszla i zapytala czy jestem, za 2 dni przyszla znowu jak gdyby nigdy nic

oreore nie rozumiesz, ze sa ludzie tak walnieci, ze na nich nawet ignorancja nie dziala? juz probowalem- jest jeszcze gorzej wtedy!

Gość moja sąsiadka
nie jest przyzwyczajona do tego, że coś traci, coś jej się wymyka nie dziw się, że odstawiać cyrki przeczekaj to, znudzi jej się i nie ingeruj tak w jej życie. chcesz - porozmawiaj z jej rodzicami, kimś bliskim dla niej ale szpitale sobie podaruj

Gość moja sąsiadka
oczywiście, że będzie gorzej nie podziewaj się czegoś innego może i będzie tu coś z desperacji będzie gorzej - ale musisz wytrzymać i przeczekać twardo stać przy swoim i wytrzymać

Jej rodzice maja ja gdzies, czego jej wspolczuje. Wiedza jaka jest i ich to nie rusza. Moze po czesci to ich wina, ze tak klamie i jest jaka jest. Kiedy raz zmeinilem nr to ona wlasnie zaczela jeszcze gorzej na mnie gadac, jeszcze gorsze rzeczy, takie oszczerstwa. A i tak koncem koncow zaczela dzwonic na domowy. Od pol roku nawet plyty jej nie nagralem, zbywam ją pod byle pretekstem. Jak jestem sam w domu nawet jej nie otwieram. Nie odbieram jak wyswietla sie jej komorka badz domowy u mnie na domowym. Teraz na szczescie pojawila sie dla mnie oferta pracy w innym miescie i byc moze z tad wyjade i sie odetne, bo jak mieszka sie w jednym bloku to jest to ciezkie

Ty po prostu nie chcesz niczego konstruktywnego zrobic, zeby naprawde sie odczepila :P Nie reaguj na czyjas glupote i olewaj, a wowczas uwolnisz sie od niej. Napisz jej to drukowanymi literami : NIE CHCE WIECEJ CIE WIDZIEC W MOIM ZYCIU. I stosuj sie do tej maksymy bo cos mam wrazenie, ze ta Twoja nieporadnosc w stosunku do tej kobiety lechce jednak Twoje prozne ego. ;)

Dokladnie , niektorzy sa tacy ze ignorowanie nie pomaga. Ten koles nazwal swoja byla prostytutka, rozpowiadal o niej straszne rzeczy, ze sypia z facetami za kase..Rodzina nawet chciala zalozyc sprawe o znieslawienie ale w koncu olali to. A ten psychol 2 m-ce po tym co zrobil dzweni do niej jakby nigdy nic i zaprasza na piwo haha. Autorze z jakiej czesci kraju jestes?