Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o odpowiedz szczera

czy to psychopatka badz socjopatka , czy moze jednak nie?

Polecane posty

Gość tak tez moze byc
szantaz emocjonalny i glupie gierki....... chce wymusic na tobie, zeby od ciebie wyszlo to stwierdzenie, mimo ze sama nie wie, czego chce.

Gość moja sąsiadka
praca w innym mieście jako sposób na odcięcie się? można ale jak długo będziesz uciekać? ucieczka nie jest rozwiązaniem. rozumiem, że jest ciężko, że sił i nerwów brakuje. w sumie i mi życie zaczęło się jakoś układać gdy ograniczyłam z nią kontakt. ale ponieważ dziewczyna myśli, że wierzę w każde jej słowo - uznaje mnie za dobrą kumpelę i nie wtrąca się w moje życie. jej pomoże tylko znalezienie innego obiektu zainteresowania. może rzeczywiście, jeśli będziesz poza zasięgiem jej wzroku trochę się uspokoi. widzisz - znalazłeś powód, dla którego tak się zachowuje - rodziców nie interesuje jej zachowanie. a ona chce być w centrum zainteresowania, potrzebuje tego. potrzebuje wiedzieć, że ktoś się nią przejmuje. jeśli ją olejesz, nie będziesz się wściekać - kiedyś przestanie... bo widzisz - wściekanie się - to również pokazywanie, że się nią interesujesz.

oreore hah nie wnosisz nic nowego, slyszala to i czytala wiele razy. Nawet juz poszly wyzwiska z mjej str bo po tym jak powiedziala , ze ją bilem puscily mi nerwy. Ale ona sie wyparla wszystkiego . A na moje teksty , ze ma mi dac spokoj, nawet ze kogos mam i moja dziewczyna nie zyczy sobie , zeby do mnei przychodzila ona nie reaguje! ignoruje to! jakby nie slyszala! do tego te jej sianie zametu. Ja mozna zwyzywac , opluc a ona nic, na drugi dzien przyjdzie, ze chce cos pozyczyc , a jak jej nie otworzysz to przyjdzie nastepnego dnia, nastepnego, w miedzy czasie obrobi Ci tylek i Twojej rodzinie, pozniej przyjdzie i tak w kolko... przeciez jej nie nakopie, bo na policje na mnie pojdzie, poza tym to nie w moim stylu. Chociaz mam nieraz nieziemska ochote. Zreszta- nie rozumiesz to rad nie dawaj...

Gość moja sąsiadka
wyzywasz ją, ponoszą Cię nerwy - nie widzisz, że ona właśnie tego chce?

patrik czy jakos tak z zachodniej, jest dokladnie jak Ty napisalas! ona nagada glupot a potem i tak sie odezwie jakgdyby nigdy nic! identycznie jak z tym facetem co go opisujesz

To Ty nie rozumiesz :P Jesli ktos kogos znieslawia musi poniesc tego konsekwencje. Na Twoim miejscu zlozylabym pozew do prokuratury. Pomeczysz sie troche ale wygrana masz pewna. A ona bedzie jeszcze musisal poniesc koszty rozprawy sadowej. Odwaz sie na stanowczy krok, skoro wszystkie stosowane przez Ciebie sposoby zawodza.

To moze mam ja po glowie poglaskac za to co robi? ta praca w innym miescie jest ratunkiem, bo wtedy sie tam przeniose , nie bede tu mieszkal. I nie bedzie mnie widywala. Bo teraz jak ja ignoruje ona staje na rzesach. Mam wrazenie, ze ona chce , zebym dal spobie spokoj i jej ulegal i pozyczal co tylko chce a ona w zamian za to bedzie mniej wymyslac

Gość patrick swayze...............
Ten psychol tez jest z Polski zachodniej dokladnie z dolnego slaska

Gość moja sąsiadka
spróbuj wejść w jej tok myślenia, zrozumieć ją chcesz to pogadaj z jakimś psychologiem tak, ona chce byś dał za wygraną - bo takie osoby chcą wygrywać, nie tolerują przegranej. uciekając - nie osiągniesz nic nie daj się ponieść nerwom... potrwa to pewnie dłuższy czas, może i nawet kilka miesięcy... najpierw się nasili ale potem będzie rzadsze... a później - tylko gdy jej się przypomni ale Twój wybór nie wiem czy radykalne kroki jak policja czy psychiatra są dobre pogadaj z psychologiem i tyle

Ona slicznie klamie, pewnie nie jeden prokurator dlaby się nabrac. Udalaby skruszoną i niewinna... szkoda gadac. Ona jest po prostu nienormalna. Wiem, ze wiele kolezanek sie od niej odwrocilo, im jakos dala spokoj. Mnie moim zdaniem nigdy nie kochala- nie wiem cyz takie osoby w ogole sa zdolne kochac. Nawet jak pojde na policje mam jedynie zeznania swoje i swojej mamy, a sasiadka czy znajomi nie chce sie mieszac w nie swoje sprawy .

Gość moja sąsiadka
może i nie kochała - ale miała kogoś kto się nią interesuje - i będę się tego trzymała do końca miała coś i to coś straciła, jak dziecko, któremu zabrano zabawkę rób co chcesz - ja nic ponadto, co powiedziałam dorzucić nie mogę myśmy się od sąsiadki nie odwróciły wszyscy w bloku, wszyscy, którzy mieli z nią do czynienia wiedzą jaka jest - patrzą na nią przez palce i śmieją się pod nosem i wszyscy są zadowoleni - ona, bo myśli, że może nami bezkarnie manipulować i my, bo przynajmniej wesoło mamy

Zapytaj wiec tych kolezanek, co zrobily, ze "odwrocily sie od niej". Zastosuj podobna metode. ;) Prokurator nie jest naiwny i widzi kogo ma przed soba. To, co zwodzi Ciebie niekoniecznie musi zwiesc innych. :P Jesli zadne sposoby nie dzialaja jedynym sposobem jest totalne olewanie. Nie otwieraj jej, nie pozyczaj niczego bo tym sposobem sam dajesz jej pozywke do nastepnych odwiedzin. Ignoruj wszystko, co mowi. Przeciez to nie dotyczy Ciebie. Ucieczka przed nia niczego nie zmieni. Moze sie bowiem okazac, ze w innym miescie spotkasz kolejna manipulantke. Czlowieku, nie daj sie zwariowac. :)

Gość moja sąsiadka
oreore - ale co ona mu tak naprawdę zrobiła? popsuła opinię wśród tych, którzy jej nie wierzą? trochę nadszarpnęła nerwy... nic więcej a on? jeśli pójdzie na policję zniszczy jej życie zniszczy życie dziewczynie, która potrzebuje pomocy, która tak naprawdę nie jest do końca świadoma tego, co robi

Nawet nie chodzi o to co mam zrobic, ale o to czy ona nie powinna sie leczyc? a sasiadka z jakiej czesci polski jestes? tez zachodniej?

Gość moja sąsiadka
katowice jak mówiłam - pogadaj z psychologiem i zapytaj o radę

Juz szukalem nawet w necie, poki co wszystko wskazuje na spocjopatię lub patologicznego klamce...

Gość moja sąsiadka
ale nawet jeśli stwierdzisz, że wiesz, co jej jest nawet jeśli stwierdzisz, że powinna się leczyć - siłą jej nie zaprowadzisz chyba ma kogoś bliskiego?

moja sasiadko - swiadomie lub nie ale ona niszczy mu tez zycie. Do psychologa czy psychiatry sila nikt jej nie zaciagnie. Na to sama zainteresowana musi wyrazic ochote. Tak wiec uwazam dalej, ze najmniej bolesnym sposobem na te panienke jest olewac ja. Nic nie robienie w tej sprawie i ignorowanie zaczepek z jej strony przyniesie kiedys skutek. Dlaczego to on ma zalatwiac jej lekarzy ? Gdzie w tym wszystkim jest jej rodzina ? do autora - a moze porozmawiaj z jej rodzicami. Powiedz im jak zachowuje sie jej corka w stosunku do Ciebie, i ze Ty nie zamierzasz tego dalej tolerowac. Jesli nie porozmawiaja z nia na temat dreczacych Cie jej odwiedzin, spokojnie powiedz, ze zastosujesz inne rozwiazania. Wszystko.

Gość też znam taką osobę
niestety to bliska krewna, wyobraź sobie ty masz problem z eks a co ja mam powiedzieć jeśli taką walniętą manipulantkę mam w rodzinie ? myślę że to choroba psychiczna, patologiczna zazdrość o innych i brak uczuć wyższych, skrajny egoizm

Gość moja sąsiadka
oreore - autor powiedział przecież, że rodzinka nie bardzo się nią interesuje - i to właśnie jest przyczyną jej problemów a ja ponawiam pytanie - ma kogoś bliskiego?

To nie jest jego problem, ze "rodzinka sie nia nie interesuje". Niechaj wiec sie ZAINTERESUJE :P A autor olewa.... :D🖐️

"czy to juz psychopatka, czy tylko pospolita klamczucha i egoistka?" to po prostu kobieta

Wiesz co nie wiem czy ma, bo ona twierdzi , ze ma mase przyjaciolek i masa kolesi wrecz ja blaga by z nimi byla... nie wiem czy to rodzina jest przyczyna, napewno sie przyczynia ale mysle , ze cos z nia by i tak bylo nie tak , nawet gdyby rodzice byli normalni.

Gość masakra kosmiczna
przechlapane z takimi ludzmi....... jak z tym zyc?

Gość Pan Dobra rada ;) radzi...by..
zainteresowl mnie ten temat ale teraz tak patrze na date i widze ze juz troche minelo od tematu ale to nic nie szkowdzi i tak sie wypowiem bo po pierwsze hm ciekawe po drugie JA zawsze znajde na to rade po trzecie ja to ekspert ;)mowiac skromnie :) wiec tak moim zdaniem z takimi ludzmi trzeba krotko,krotko i na temat to pojebusy pomaprance psychole i siwirusy pierdolnac w glowe czyms ciezkim i po klopocie jak inaczej i po dobroci nie daje rady a ztego co widze i przeczytalem to tak jest.nie mowie zeby zabijac ale zdzielic polbie czyms ciezkim i to powinno pomoc lub tez zrobic jakas krzywde wyzadziec az za boli bo z takim ludzi nie da rady inaczej.to jest proste albo my ich albo oni nas wykoncza.Pamietajmy ludzie ze najlepsza obrona jest atak.niewiem jak wy ale ja tak robie przewaznie zawsze, stawiam na swojm twardo i uparcie choc ze mnie zaden twardziel.i teraz tak sobie pomyslaem ze he zyje w tym samym swiecie co te chore szczury gownojady i pojebusy.i to jest najgorsze bo ja osobiscie sam bym takich odizolowal albo jak bym sie wkurwil czego sam sie boje bo jak sie wkurwiam to jestem zdolny do wszystkiego ale to naprawde musial by byc mocny przypadek i powod,bo ja na codzien jestem dobry staram sie :) spokojni itp a ludzie oceniaja ksiazki po okladce tak juz bylo jest i tak bedzie juz zawsze jak to sie mowi life is brutal ;) wiec ja bym albo odizolowa od normalnosci ta osobe albo zrobil to po swojemu czyli zalikwidwal raz na zawsze, AMEN.Pozdrowienia dla normalnych ogolnie pozdrowienia dla ludzi nie zwierzat pajacow i dzikusow.a to sa dzikusy.szdodniki sie tepi jak niema innego wyjscia kazdego szdodnika co szkodzi trzeba WYTEPIC i nie plaka po nim ani nie tesknic za nim i w zyciu niczego nia zalowac i najlepiej z pamieci tez szkodnika wykasowac niewiem jak kto twierdzi ale ja taka droge bym wybral i wybiore jak zawsze, bo takim podejsciem jak mowie trzeba sie kierowac.pokoj z wami.nic na sile bo od debilizmu i hamstwa to az chce sie wymiotowac.to trzeba miec w sobie ta wewnetrzna sile i sie nie dac jak to ja mowie i stwaiam na swojm,NI HUJ PO MOIM TRUPIE dopiero wtedy beda mogli sobie robic co chcieli ci glupi ludzie.

zainteresowl mnie ten temat ale teraz tak patrze na date i widze ze juz troche minelo od tematu ale to nic nie szkowdzi i tak sie wypowiem bo po pierwsze hm ciekawe po drugie JA zawsze znajde na to rade po trzecie ja to ekspert ;)mowiac skromnie :) wiec tak moim zdaniem z takimi ludzmi trzeba krotko,krotko i na temat to pojebusy pomaprance psychole i siwirusy pierdolnac w glowe czyms ciezkim i po klopocie jak inaczej i po dobroci nie daje rady a ztego co widze i przeczytalem to tak jest.nie mowie zeby zabijac ale zdzielic polbie czyms ciezkim i to powinno pomoc lub tez zrobic jakas krzywde wyzadziec az za boli bo z takim ludzi nie da rady inaczej.to jest proste albo my ich albo oni nas wykoncza.Pamietajmy ludzie ze najlepsza obrona jest atak.niewiem jak wy ale ja tak robie przewaznie zawsze, stawiam na swojm twardo i uparcie choc ze mnie zaden twardziel.i teraz tak sobie pomyslaem ze he zyje w tym samym swiecie co te chore szczury gownojady i pojebusy.i to jest najgorsze bo ja osobiscie sam bym takich odizolowal albo jak bym sie wkurwil czego sam sie boje bo jak sie wkurwiam to jestem zdolny do wszystkiego ale to naprawde musial by byc mocny przypadek i powod,bo ja na codzien jestem dobry staram sie :) spokojni itp a ludzie oceniaja ksiazki po okladce tak juz bylo jest i tak bedzie juz zawsze jak to sie mowi life is brutal ;) wiec ja bym albo odizolowa od normalnosci ta osobe albo zrobil to po swojemu czyli zalikwidwal raz na zawsze, AMEN.Pozdrowienia dla normalnych ogolnie pozdrowienia dla ludzi nie zwierzat pajacow i dzikusow.a to sa dzikusy.szdodniki sie tepi jak niema innego wyjscia kazdego szdodnika co szkodzi trzeba WYTEPIC i nie plaka po nim ani nie tesknic za nim i w zyciu niczego nia zalowac i najlepiej z pamieci tez szkodnika wykasowac niewiem jak kto twierdzi ale ja taka droge bym wybral i wybiore jak zawsze, bo takim podejsciem jak mowie trzeba sie kierowac.pokoj z wami.nic na sile bo od debilizmu i hamstwa to az chce sie wymiotowac.to trzeba miec w sobie ta wewnetrzna sile i sie nie dac jak to ja mowie i stwaiam na swojm,NI HUJ PO MOIM TRUPIE dopiero wtedy beda mogli sobie robic co chcieli ci glupi ludzie.

taka jest prawda niektorzy nie potrafia pojsc po rozum do glowy i nad soba sie zastanowic nad tym co robia i ogolnie.od urodzenia jedna wielka pomylka. to sa dzieci szatana wiec wybacz ja bym ja olal i niema czegos takiego ze sie nie da restza zalezy tylko od ciebie ja tylko moge byc dobry wujek i cos ci podpowiedziec. oni dziecmi szatana a my dzieci przeznaczenia idziemy w imie BOGA.kazdy to w sobie ma ale sa podzialy na gorszych na lepszych na madrych i na gluppich od urodzenia i otoczenia towrzystwa itp gdzie z kim sie obraca wychowuje czy tam wychowywala sa glupi i beda na to mysle ze sam bog juz nic nie poradzi chociaz kto wie kto wie wszystko sie moze zdarzyc.

Gość marikoko
Tu wujek dobra rada to dopiero jestes walniety...

Gość gość
Na 100% psychopatka, to co opisujesz znacznie przekracza to co moglibyśmy nazwać wrednym zachowaniem. Pamiętajcie że 1 na sto kobiet jest psychopatką. Uważajcie na takie bo one uwielbiają seks z czyimiś facetami i wykorzystają każdą okazję żeby się zabawić waszym kosztem.