Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dalej żyć....

poprostu cyrk....

Polecane posty

Gość jak dalej żyć....

Prosze o rady, o słowa otuchy chociaż wiem, że zostanę wyzwana od najgorszych dziwek i szmat ale to nie tak. Sytuacja jest taka,że zakochałam się w bracie mojego męża o on we mnie. Chcemy być razem nie poddajemy się ale nie wiem czy to wogóle możliwe :( wyprowadziłam się od męża do rodziców ale nikt jeszcze nic nie wie, mąz mnie przekonuje abym wróciła a ja mam już wszystkiego dosyć. Nie chcę ranić męza ale chce być z moim ukochanym, boje się jak cholera reakcji rodziny.... po 4 latach takie coś.... ale nie potrafie stłumić tego uczucia. Może ktoś przechodził przez to co ja???? ratunku. Nie chce tego ale to się stało w mojej głowie i nie umiem już tego opanować... :(

Gość rozwiedz sie z mezem
ozen ze szwagrem, bywaja i takie wyoadki, choc ciezko bedzie

Gość bywa i tak teraz mysl co dalej
"... i slubuje ci milosc, wiernosc..." hahahahaha, szybko byl slub pewnie, a nie zdazyliscie sie dobrze poznac, co?

Wybór pomiędzy stabilizacja i związku solidnie zbudowanym czy też spuszczenie przeszłości w WC i próbowanie budowania wszystkiego od postaw w takt serca które jest specjalista w robieniu z ludzi balona. Oto i zagwozdka!

Gość jak dalej żyć....
a naprawde nikt niebył w chociaż troche podobnej sytuacji... ja jestem już tak otumaniona i znerwicowana tym wszystkim, nie mogę normalnie funkcjonować, nie potrafięsię na niczym skupić nie chce mi się zyć. CZemu mi sięto przytrafiło... :.(

Gość widze że autorka wczoraj
oglądała W11 :D

wszyscy sie od was odwrócą ... jesli nie jestes silna psychicznie to nie dasz rady.. moze to tylko zauroczenie .. zastanów sie czy warto

KOBIETY: 1. Nie pożądaj ojca chłopa swego, ani jego brata, kolegi... 2. Nie odbijaj chłopa przyjaciółki, matki i siostry swej... 3. Nie bierz za chłopa żonatego, zaręczonego, zajętego... Tak mało a tak wiele i takie trudne się wydaje :D Jakie to obrzydliwe... jak można się zakochać w bracie męża?! Współczuję mu, nieźle upokorzony się poczuje :D