Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka Windsor

Założyłam topik

Polecane posty

Iftar, dzięki 🌻 (dla pozostałych info, ze gratulacje przyjmuję do końca tygodnia roboczego) ZS, no otóż to, wiele zależy w życiu od zindywidualizowanej interpretacji

"Bo wiesz...jak już się zacznie, to potem jakoś...leci Najtrudniej się wziąć i zacząć." I ja mam w to uwierzyć? :) "dobrze że uśmiechniesz się pod nosem a nie pod wąsem " No wiesz!!

""Bo wiesz...jak już się zacznie, to potem jakoś...leci Najtrudniej się wziąć i zacząć." I ja mam w to uwierzyć? " PS. Bo chyba o tym, że o mężczyźnie świadczy jak kończy truć w obecności ZS nie wypada? :)

Jak się już zacznie, to będzie się toczyć. Szukanie - nawet jak nie ma sensu???

Luśka - dystans dobrą rzeczą jest - w niej moc ukryta - jak mawiał Mistrz Yoda:) --- iftar Ulubionym rozstrzygnięciem dylematów na temat zawartości sensu w sensie jest przyjęcie, że Sens jest zawsze... z tym, że raz jest, a raz niekoniecznie. Jak się inaczej przekonać?

"No, jeśli o mężczyźnie to nie zawsze szczerość tak całkiem wychodzi na zdrowie" Znaczy dokładnie co chciałeś powiedzieć? Bo osobiście widzę kilka możliwych interpretacji. :)

" Luśka - dystans dobrą rzeczą jest - w niej moc ukryta - jak mawiał Mistrz Yoda" Tak, tylko czasem teoria nie jest łatwa do zaimplementowania w praktyce. :)

Problem nie w tym jak sie przekonac, tylko w tym co zrobic jak sie już uzyskało pewność.

Tak, tylko czasem teoria nie jest łatwa do zaimplementowania w praktyce. lusiu, ale to udowodnilas juz wielokrotnie, chyba nie chcesz sie powtarzac na nowym topiku, nie przystoi :-)

Jakoś nie zauważyłam szczęśliwego ucznia Mistrza Y. Byli mocarni...ale samotni.

ZS, skoro dla Cibie płynna umiejętność podtrzymywania rozmowy jest truciem, to co ja zrobię? Milczeć w towarzystwie nie zawsze wypada, nie zapominaj o tym. :)

"ze iftar myli wyrazy, to wiadomo od dawna, ale nie sadzilem, ze ty lusiu tez masz z tym problemy " A konkretnie? Bardzo Cię proszę o lekcję. Dzięki.:)

"czesto z tego korzystasz?" Nie mam zielonego pojęcia. Odpowiedź przyszła mi do głowy niespodziewanie, znaczy na zasadzie pojawienia się na powyższa zapotrzebowania. :P