Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akcja ogólnopolska

NAKRYJ SWOJĄ SUKĘ!

Polecane posty

Gość Akcja ogólnopolska

Panowie! Zapraszam do udzialu w akcji "Nakryj Swoja Suke"! :) Cala zabawa polega na instalacji w domowym komputerze 2 DARMOWYCH programów: Zrzutek i Revealer Keylogger Dzieki temu poznajesz internetowa aktywnosc swojej swietej i niewinnej zonusi, wiesz na jakie strony wchodzi, czym sie interesuje, wiesz o czym rozmawia, z kim rozmawia, poznajesz jej hasla do GG, Naszej Klasy i do skrzynki mailowej... :) Prosze Panów o zglaszanie w okienko akcji jednej rzeczy... czy odkryliscie dzieki Zrzutkowi i Keyloggerowi dokonana lub planowana zdrade? Mi sie to udalo! Te 2 male programiki, pracujace w tle, niewidoczne i dyskretne, uratowaly mi zycie! Dzieki nim nakrylem swoja suke i jej kochasia, zabezpieczylem dowody do sprawy rozwodowej, zabezpieczylem swój majatek (a suka planowala wraz z kochasiem oczyscic konta i mnie porzucic... kochas mialby dolce vita za moja krwawice!). Dzieki tym 2 darmowym programikom jestem dzisiaj wolny i bogaty. Przylacz sie do klubu i...NAKRYJ SWOJA SUKE! :)

Gość sam jestes suka i to
bez ogona. Nie rob tu glupiej reklamy bo cie wykopiemy. A ze frajer z ciebie to tak masz:)

Gość Akcja ogólnopolska
Wykopiemy? Za co? Za zglebianie kobiecej natury? Odkryłem że najświętsze z was to kurwy! :) I za co mnie wykopiecie? Za pisanie prawdy? Zdradzieckie szmaty i tyle!

No przecież! Tak to jest jedna zdradziła to reszta kobiet też zdradza, jedna jest szmatą to wszystkie są szmatami itd itp. Brawo! Gratuluje szerokiego spojrzenia na świat. A i skoro wszystkie "szmaty są kurwami" to może poszukaj sobie faceta?? Ten to dopiero będzie porządny i lojalny ;)

Gość PysiaQ
poczytaj chłopie ile tu jest topików o facetach którzy zdradzili:O

Gość a jeszcze wiecej
o puszczalskich pizdach co zdradzily swoich facetow choc ich "kochaly' ... zalosne worki na sperme .. juz nie wspomne o tych co sie puszczaja z asfaltem czy ciapatym ...

moj maz zna moje wszytkie hasla (nawet do kont bankowych) - ja jego tez - nie musimy przed soba niczego ukrywac jak ktos zaspokaja 2a osobe w pelnie to tamta nie musi szukac przygod

Gość buhahahha
@a jeszcze wiecej: patrzac na twoj poziom wypowiedzi, nie dziwie sie, ze jakas wolala pojsc do lozka z innym niz z toba :)