Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnmiczy don juan de fakso

Czuje sie jak meska tania puszczalska.

Polecane posty

Gość tajemnmiczy don juan de fakso

No wiec zaczolem spotykac sie z dziewczyna takie poczatki, wyjscia na spacer, parku lody itp. Pocalunki imale piesczoty bez seksu. Widywalismy sie 4-5 razy w tygodniu. No i ostatnio bylem na imprezie sam bo ona nie chciala isc, wypilem i poszedlem na numerek z taka jedna z imprezy. Taki szlauf z naszej mijscowosci. Jak sie obudzilem rano i zobaczylem ze ja z tym czyms sie przespalem to zebralo mi sie na wymioty, przeciez jej moze wlozyc kazdy kto chce...obrzydlistwo. Ale malo tego moja niby dziewczyna dowiedziala sie o tym bo byly tam rowniez jej nasze wspolne kolezanki. No i jak poszedlem do niej jak gdyby nigdy nic to ona powiedziala mi ze z takim meskim puszczadlem to ona nie bedzie sie spotykac i trzasnela dzrzwiami. Wszyscy smieja sie ze mnie ze jestem taki sam jak ta co z nia poszedlem i co ja mam zrobic.

Gość poprawka
no to pozamiatane '/

Gość jak sie puszczasz to trzeba po
nosic konsekwencje. Puszczadlo!!!!

Gość haha dobrze Ci tak

no nie przejmuj sie, jak sie inne jak je nzywasz szlaufy dowiedza ze jestes swoj chlopak to sie bedziecie razem puszczac. To tez moze byc sposob na zycie. Pozniej wyjedziesz i w drugim koncu polski znajdziesz zone ibedzie git;) A moze nawet troche grosza ci z ate numerki wpadnie...no no swiat stoi otworem;P

Gość taka_prawdAAAAAAAAAAAAAA
wykorzystała Cię!