Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 14nieśmiałek

Czy powiedzieć rodzicom że jestem transwestytą?

Polecane posty

Gość 14nieśmiałek

Witam.Mam 14 lat i mam problem jak w temacie.Otóż bardzo lubię się przebierać w damskie ubrania ale boję się o tym powiedzieć rodzicom.I tu mam problem bo nie wiem jak na ta zareagują.A może powiedzieć tylko mamie i poprosić by nie mówiła nikomu?

Powiedz tylko tacie, i zapytaj, czy ma fajnych kolegow, ktorzy chcieli by Cie poznac :D

Gość 14nieśmiałek
widzę że już jakiś bałwan chcę sę pożartować

Gość peluszka
a babcia już wie

Gość 14nieśmiałek
dodam że tata kilka lat temu wywiercił w ścianie łazienki tzw glory hole i kazał mi co wieczór klękac przy niej i oliwić teleskop.. czy to może miec wpływ na moje preferencje?

Gość brrrunecik
a co lubisz teleskopy to chyba nic zdrożnego

Gość śmiało
najlepiej wykorzystaj do tego celu jakąś rodzinną uroczystość - zobaczysz jakie zrobisz wrażenie i za jednym zamachem sprawisz niespodziankę całej rodzince

Gość 14nieśmiałek
mój tata i tak ma mnie juz za ciote bo nie interesuje sie typowo meskimi zajeciami, tylko wole spedzac czas z mama (malować paznokcie,chodzic na zakupy) a i raz nawet mama pozwoliła mi przymierzyc stanik czerwony az mi stanął:D

Gość 14nieśmiałek
ale i tak wolałbym by mi się zrobiło mokro,ale wyobrazacie sobie jakiego mam draga przed wf w szatni tyle meskich klat mmmmm to cos co lubię

Gość 14nieśmiałek
widzę że na tym forum znalzły się barany które lubią żąrty bo cały temat i wszystkie wypowiedzi to nie moje.tylko mi was żal

Gość Wasili
No wiesz, są i plusy.. Ja na wf się przebieram z salą pełną półnagich licealistek. ;D

Gość porozmawiaj ze
szkolna psycholog a ona porozmawia z rodzicami

Gość milord22
Moje pytanie ile lat już się czujesz że jesteś transwestytą,bo to jest bardzo ważne.Jeśli się czujesz z tym np: 6 miesięcy to przydałoby się powiedzieć o tym rodzicom.Najczęściej w takich przypadkach,takie osoby udają się do psychologów,a nieraz w badaniach wychodzi że takie osoby z transwestytu stają się transeksualistami.Także jak mówie jeśli czujesz się z tym bardz nie komfortowo to muszisz powiedzieć o tym rodzicom.

Gość pedałom stop
powiedz w szkole kolegom