Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaabbbceeeeee

może tak byc? przedluzenie sesji .

Polecane posty

Gość aaaaaaabbbceeeeee

Zwracam się z prośbą o przedłużenie sesji z powodu długotrwałego pobytu za granicą. W związku z czym nie mogłam stawić się osobiście na egzaminach. Proszę o przedłużenie sesji w terminie do 31 października 2009 r.

ze co??? i niby teraz wykladowcy maja specjalnie dla Ciebie przychodzic?? z reszta juz sesja sie konczy

Gość nie wiem czy dostaniesz
az misieczne przedluzenie...

Gość aaaabbbccccc
Studiuje zaocznie i takie rzeczy sie zdarzają wiem bo mam kolezanki na roku które dostawały. Zostało nas 11 na roku więc o to się nie boję. Zreszta ja mam tylko 2 egzaminy. Po pierwsze pytam o forme :) bo to czy dostane czy nie to sie okaze :) czy dobrze napisałam czy może coś dodać ?

Gość aaaabbbccccee
nie mają specjalnie dla mnie przychodzic :) od października mają normalne konsultacje na które o zdziwko to ja przyjde:)

Gość óóóóóóóóp
óóóóóóóóóóóóóóp

Gość kafeterianka pomaranczowa
wiesz co... ja mysle, ze powinnas pisac prosbe osobno do kazdego wykladowcy. jak masz 2 egzaminy, to 2 podania. np. Zwracam sie z prosba o ustalenie indywidualnego terminu zaliczenia xxxxxxxxxxxxx, z powodu przedluzajacego sie pobytu za granica, przez co nie moglam osobiscie stawic sie na egzaminie. Prosze o wyznaczenie daty egzaminu w terminie do 31. pazdziernika 2009. Z wyrazami szacunku, xxxxxxx.

Gość aaabbbccccc
Dowiadywałam się w dziekanacie i pani powiedziała że może być ogólnie i takie podania to do dziekana :) albo do jakiegoś wykładowcy który się tym zajmuję :) osobny wykładowca na nim mi... bo indeksy trzeba zdać do 5 października i wtedy jest termin..

Gość abcee
a wzór podania ściągniety ze strony mojej uczelni :)