Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ACILEINA

czy można mieszać

Polecane posty

Gość ACILEINA

spermę ze śmietaną w sałatkach tylko proszę bez jaj

Gość a dobrze robisz loda
sałatki z jajami są ciężkostrawne

Gość ACILEINA
chcemy poeksperymentować ktoś tu już pisał o spermie z jajkami my chcemy zrobić sałatkę z niespodzianką dla naszych znajomych na dzisiejszy wieczór mąż ma imieniny a chcemy lekko zaszokować czymś nietypowym może ktoś już próbował i tylko tacy rozmówcy mnie interesują

Gość ACILEINA
czy sądzicie że jeśli po takiej kolacji pokażę gościom jak sama sobie sram do ryja będzie to sexy? wydaje mi się że będzie to troche nietypowe

Gość ACILEINA
wstrętny podszywacz

Gość ACILEINA
nam nie chodzi o perwersję tylko o małe zszokowanie towarzystwa potencjalnych rozmówców proszę o niezwracanie uwagi na podszywacza

Gość do buzi bierzesz
tylko tak pytam :)

Gość ACILEINA
nie jest to związane z tematem

Gość ACILEINA
Przedszkolanka - nimfomanka spaczyła mi psychikę 😭

Gość ACILEINA
ewentualnie pytanie dodatkowe jakbyście zareagowali jakbyście się dowiedzieli że składnikiem sałatki jest sperma

Gość ACILEINA
Wzruszam się oglądając reklamy proszków do prania, też tak macie?

Gość ACILEINA
podszywaczu kręci cię takie przeszkadzanie innym

Gość ACILEINA
Na 18 urodziny od całej rodziny dostałam "wielką księge gęsi" w języku Esperanto

Gość ACILEINA
tak naprawdę to do tej pory byłem zwykłym ziomem z osiedla, dziś doznałam olśnienia i postanowiłam zostać kobietą, zapuszczam włosy

nie uwazasz, ze to troche nie fair, ja bym nie chciala jesc salatki z czyjas sperma:/Moze najpierw zapytaj o zdanie?Chcialabys salatke, do ktorej ktos np. naplul??

Gość ACILEINA
to nie to samo niesądzisz wiele kobiet je spermę i jest dobrze a to ma być lekki szok zjedzą będą pewnie chwalić zapytają z czego a my wówczas powiemy z czego

Gość ACILEINA
Dziwne nikt tak nie ekspyrementuje nudne musi być to wasze życie

Gość a teraz masz
W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C W Y P I E R D A L A C

obrzygałabym Cię za to :O Ok, wiele kobiet łyka spermę ale SWOJEGO faceta bo go kocha. A na Tobie pewnie bym się jakoś zemściła. I ucięła znajomość.