Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zola1987

kłótnie z chłopakiem o kasę

Polecane posty

Gość zola1987

hej dziewczyny pisze do Was ponieważ chciałabym się dowiedzieć jak reagują Wasi faceci jak np. wydacie za dużo pieniędzy na ubrania... Ja mieszkam z rodzicami, studiuje i pracuje na pół etatu w sklepie z ubraniami w Galerii. Wydaję dużo pieniędzy na swoje zachcianki czyli ubrania i kosmetyki ale również jak ma ochotę wyjść gdzieś z chłopakiem zapraszam go n. do kina. w tym miesiącu mieliśmy wyprzedaż i dałam się ponieś emocją wydałam tyle kasy ze aż weszłam na debet. Jak dowiedział się o tym mój chłopak zaraz rozkręcił wielką awanturę, ze jestem nieodpowiedzialna etc...ale w końcu to moja kasa, a on nie jest nawet moim narzeczonym tylko chłopakiem i wpieprza się od moich spraw...myślicie, ze ja przesadzam czy on??/

Gość zola1987
to forum zepsuli tacy ludzie jak ty:(

Gość pisze sie emocjom
a nie emocja.... rany boskie, do nauki sie wez a nie masz problemy :/

Gość zola1987
kochana to internet jakbyś nie wiedziała i niestety w momencie jak został wymyślony upadły wszelkie zasady ortografii. Jak Ci to przeszkadza po prostu nie wchodź.

zgadza sie - twoja kasa twoj probelm ale jak facet zobaczy, ze siedzisz na debecie i ciagle wydajesz kase na bzdury ("ponioslo mnie") to cie oleje, bo po co mu taka zona w przyszlosci. dla dziecka na pieluchy nie bedzie bo wydala kase na szmaty

Gość 28latkaaaaaaaaa
dziewczyna hce poznac opinie innych ludzi, jest ciekawa, a wy zaraz jadem w nia... chlopakiem nie powinien robic ci awantury, ale z drugiej strony jakby zwrocil ci dyskretnie uwage ze wydalas AZ tyle pieniedzy to czemu nie. to twoja kasa ale jesli z kims jestes i patrzysz na cos takiego to reagujesz (mniej lub bardziej) bo interesuje cie to na przyszlosc. czyli. wydala cala kase, nawet wiecej, co zrobi za kilka lat jak np bedziemy mieli dzieci

Gość jezuuuu
kto powiedzial ze jak powstal internet to upadly zasady ortografii?? wiekszego idiotyzmu w zyciu nie slyszalam. Po Twojej wypowiedzi teraz wnosze ze jestes tak tepa ze moze lepiej faktycznie niech Cie ten facet zostawi skoro widac ze chyba tylko to w co sie ubierzesz jest dla Ciebie wazne.

Gość zola1987
joozio ale jak chcę to potrafię zaoszczędzić pieniądze. Nie mam po prostu żadnych zobowiązań i tyle, robię z pieniędzmi co chcę. Np. na wycieczkę sama odłożyłam i to znacznie więcej niż mój chłopak...

twoja kasa twoja sprawa bo jeszcze nie żyjecie na własną rękę i nie musicie się sami utrzymywać

zola - jemu to powiedz nie mi. po prostu nie mow mu na co wydalas tyle kasy i juz. po co ma wiedziec?

Gość zola1987
jezuuuu hehe. ze wszystkich stron zalewają internet jakieś hasła typu koffam etc. to raczej nie jest poprawne gramatycznie i ortograficznie...do tępych ludzi nie zaliczam się ale skoro Ty tak uważasz to tylko świadczy o Tobie...zresztą co można powiedzieć o kimś nie znając go..chyba nie ja jednak jestem tu tępa:)

Gość moj tez wciaz ma o to waty
do mnie. Tyle, ze ja jestem naprawde bardzo oszczedna. On ma pretensje o to, ze za duzo sobie truskawek kupilam, przy czym kupuje dla siebie winogrona (i sam je zjada oczywiscie, bo wie ze ja nie lubie). TTo tylko przyklad. Ale wciaz sie zdarza cos podobnego.

Gość zola1987
dorabiam na lewo pod latarniom to stać mnie na rurzne przyjemnosci ale nikomu sie o tym nie pszyznam

Gość zola1987
może masz i rację ale też nie chcę go okłamywać. Mój chłopak też ma wielki problem bo on potrafi straci dużo kasy na obstawianie meczy albo na automaty.ja jednak jakoś normalnie staram mu się to wytłumaczyć, ze robi źle ale też nie mieszam się w to jakoś bardzo bo to są jego pieniądze.

Tak to twoja kasa, ale no sorry ja bym nie chciała faceta który wydaje nieodpowiedzialnie kase, nic nie umie zaoszczędzić. To nie wróży dobrze na przyszłość....

po prostu odgrywa sie na tobie za twoje wypominki, ale jak on obstawia to sie lepiej zastanow bo nic z chlopa nie bedzie ino bida

Gość zola1987
to raczej nie jest odgrywanie z jego strony bo znacznie wcześniej obstawiał. zaczęło się niewinnie od jakiś kuponów w totomixie teraz ma swoje konta na wszystkich portalach bukmacherskich typu: bwin, tobet. nieraz nawet gra w karty na tych portalach...wiem, ze ma problem ale nie chce go też zostawiać samego z nim

musisz mu o tym powiedziec, pozniej babcie i ciebie sprzeda by zagrac

Może dlatego udało Ci się odłożyć na wycieczkę wiecej niż Twojemu chłopakowi bo on jeszcze ze swojej kasy się utrzymuje?

Gość zola1987
nie on też mieszka z rodzicami. bardziej realne jest to, ze wrzucił w maszynę albo znów w coś zainwestował;( on ogólnie zarabia dużo więcej niż ja..