Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojajestem123

rozstanie- serducho boli - pomozcie bo oszaleje

Polecane posty

Gość tojajestem123

na początku znajomości była fascynacja, zauroczenie itd... oczywiscie wiedzialam ze jest rozwiedziony ma dzieci z malzenstwa. odszedl od zony dla innej kobiety, z ktora tez mial dziecko. ten zwiazek zaczal mu sie sypac totalnie- byl na zakrecie od dlugiego czasu. gdy sie poznalismy, spytalam czy cos ich łaczy - odp. ze tylko dziecko, ze ten zwiazek to juz przeszlosc. dlatego sie spotyklaam z nim. nie chcialam wchodzic w czyjs zwiazek, burzyc czegos. ufałam ze to koniec tamtego.... ze tylko dziecko. poczatkowo bylo fantastycznie, potem coraz gorzej.... brakowalo mu czasu dla mnie, unikal spotkan, rozmów.... az w koncu powiedzial ze sprobuje wrocic do tamtej kobiety,bo juz raz poelnil blad zostawiajac rodzine... ze bedzie o nia walczyl, bo ja kocha.... a ona go nie chce. powiedziala mu wyraznie ze nie chce, nawet dla dziecka probowac kolejny raz. on mowi, ze dalej bedzie walczyl o to, bo maja dziecko i glownie dlatego chce. ze to ze mna to dlatego ze bylo mu ciezko, ze czul sie niekochany przez nia i ze bardzo mu pomoglam w ciezkiej chwili zycia..... zakonczyl to, zupelnie nie zwazajac na moje uczucia.... ja sie zaangazowalam, on chyba mniej.... ja uwazalam ze skoro jest ze mna to z nia juz jest koniec, bo nigdy, NIGDY nie chcialabym niszczyc komus zwiazku. jak myslicie, skoro ona go nie chce jak to ma szanse sie zakonczyc?

Gość tojajestem123
a ja przywracam topik do zycia.... piszcie

Gość w góre eeee

Gość hfukerghjrehg
ja to qrwa nierozumiem kobiet na h.. wchodzicie w zwiazku z facetami z przeszłoscia chodzi mi o rodzine dzieci itp przeciez to bardzo ciezko czuc sie nie ta jedyna zawsze była dzieci beda pomiedzy wami czy Was to tak jara?

Gość smutna dziś - smutna teraz
czyli uwazasz ze osoby po przejsciach juz nie powinny sie wiazac??? ja nie patrze na przeszlosc itp. tylko na dana osobe, czy mi pasuje- i zdawalo sie ze tak... ale jak widac sie tylko zdawalo....

Gość do góryyyyyyyyyyyyyyy

Gość tojajestem123
dlaej nikt nie napisze?

Gość tojajestem123
w gore

Gość uciekaj gdzie pieprz rośnie
bo mnie mdli zamykaczu:O:(