Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaaaaaaaaaa

mój sposób na piękną cerę

Polecane posty

Gość malinkaaaaaaaaaa

krem Bambino. nic wiecej. a cera IDEALNA :)

Gość kukiliopo
i mydło oliwkowe ale takie zwykłe jak nasze szare,przywożę sobie z Grecji i cera idealna a od lat miałam problemy z tradzikiem

Jak ma 15 lat to cerę masz idealną sa,mą od siebie. Gdybyś miała probleny z cerą to zapeniam, ż bambino by Ci nie pomógł.

ja używam kremu ziaja -masło kakaowe, ekstra, a kosztuje grosze buzię myję mydłem "biały jeleń" i też jest super:]

Gość hbhh
no tak, jak bylam mloda to nie musialam nic uzywac no moze nivea i bylo git, zobaczymy jak bedziesz starsza, ehhhhh

Gość Zaczarowanaaa
Szare mydło "Biały jeleń" Świetne i tanie, dermatolog mi polecił.

Gość babuszkababi
hah, no jak się nie ma problemu z twarzą to bambino wystarczy ;) ja walcze z trądzikiem 5 lat, a mam 20 lat i przetestowalam chyba wszystko, włącznie z kremem bambino na noc, a w dzień maść cynkowa i to jednak nie wystarczyło. zresztą jak to ma pomoc, skoro antybiotyki doustne nie dały rady?

Gość Widocznie nie masz problemów z
cerą. Mój sposób na piękną cerę żel Isotrex poprzedzony rocznym leczeniem roacutanem. Zapewniam, że krem bambino nie wyleczy trądziku.

Gość Ciekawa74633
powiedz cos wiecej o tym mydle oliwkowym, faktycznie tak Ci pomogło, miałas duze problemy z tradzikiem?

Gość Joleczka74
Ja używam mocno nawilżającego kremu Keranorm i piję dużo wody mineralnej. dzięki temu nawadniam organizm oraz skórę od środka i na zewnątrz. Nawodniona skóra to skóra, gładka, sprężysta i mniej skłonna do zmarszczek.