Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SweetChocolate

Dlaczego chcecie usunac konto z NK??

Polecane posty

Gość Kasi00nia_fotkowiczka
nie mogę patrzeć już na te polskie nudne mordy tracące czas na eNKeju . . . zamiast pisać na kafeterii to SPAMują i słodzą sobie komentarzami te narcyzy internetowe . . polskie prózniactwo i lansik dla zabicia czasu z najwyższej światowej półki głupoty . . .

Bo to strata czasu, poza tym szkoda mi wydawać dodatkową kasę na takie badziewie, mnie również denerwuje, że każdy tam obsypuje się przemiłymi komentami choć naprawde w duchu tej osoby nienawidzi.

Dosc dlugo mialam konto na NK. Popelnialam te bledy, ktore teraz jak patrze na ludzi to mnie smiesza.... co nowy chlopak to nowe zdjecie... Wakacje w Chorwacji? Czemu nie! Mozna sie pochwalic! Ale po co? Bzdura. Co mnie obchodzi opinia dziewczyny z podstawowki, ktorej nie widzialam 10 lat czy kolegi, ktory pisze ze wypieknialam i ze niezla dupa ze mnie... po co mi to? Wrecz przez NK rozwalil sie moj zwiazek gdy moj byly zaczal wypisywac i fascynowac sie zyciem starych kolezanek, nawet w celu poznania ich blizej dochodzilo do spotkan.... teraz mam to w tylku, cale to bagno, glupie usmieszki, wiadomosci... Poza tym mam prace taka jaka mam i wiele osob "znajomych" nie mowiacych mi nawet czesc na ulicy nagle odzywalo sie w celu doradztwa czy innych pytan... paranoja ot dlaczego skasowalam konto na NK.