Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca rzecz dla mnie

tzw. siara w piersiach w czasie ciąży? Kiedy?

Polecane posty

kiedy w trakcie ciązy pojawia się tzw. siara w piersiach? Jestem w 36 tc i nic takiego nie mam, cały czas suchutko, żadnych plam na koszulce nocnej, nie powiększyły mi się tez piersi (choć same w sobie sa dośc duże). Czy to oznacza, że moge nie mieć pokarmu? Jak to było u Was???

U mnie siara pojawiła się juz w 19 tygodniu a teraz jest jej na prawde duzo i czasami budzę sie z plamami na koszuli

Gość Kosma22
ja nie mialam wcale w czasie ciazy - przynajmniej nie udalo mi sie nijak "wycisnąć" piersi mialam do samego porodu male. A zaraz po urodzeniu przystawilam malego do piersi i siara byla. Piersi baaaardzo szybko "naprodukowaly" mleka. 4 dnia mialam taki nawal pokarmu ze moglabym caly oddzial noworodkowy wykarmic ;) nic sie nie martw, jak urodzisz bedziesz miala czym karmic, uwierz tylko ze mozesz i zero stresu!

Gdzieś czytałam że nie wszystkie kobiety mają siarę. Nie pamiętam dokładnie czy moja mama nie miała wcale czy dopiero pare dni przed porodem pojawiała się siara i karmiła bez problemu wiec glowa do gory :)

Gość alliska
ja jestem 24 tyg, ale siary nie mam, lekarz powedział że może się pojawić ale to nie reguła i nie ma nic wspólnego z ilościa pokarmu po porodzie

przede wszzystkim sie nie martw.czasmi pokarm pojawia sie dopiero po porodzie.a jesli chcesz to sproboj herbatek na laktacje np hipp.choc mi sie wydaje ze to ie bedzie porzebne :)

Gość wrzesniowa mamuska
jak lezalam w szpitalu to w pokoju byla dziewczyna ktora przez cala ciaze rowniez nie miala siary. po porodzie rowniez sie nie pojawila musiala mala karmic z butelki. 3doby mleko pojawilo sie tak ze spokojnie maluszek sie najadal

dzięki dziewczyny za info, trochę mnie pocieszyłyście. Mam nadzieje, że będe miałą czym karmić :) dla Was 🌼

Gość gość
U mnie w 14tyg a to druga ciaza, w pierwszej ok 30tyg

Gość gość
u mnie tez w kolejnej ciazy szybciej;)

Gość gość
dziwne, u mnie pojawiła się po porodzie dopiero