Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przepiórzasta

taa okazja pracy, a ja...

Polecane posty

Gość przepiórzasta

kurcze, znalazlam fajna prace na weekend, wlasnie takiej szukalam od dawna, pasuje mi bo blisko mojego domu i zarobki znosne. Jutro ide na rozmowe i ewentualnie przyuczenie, ale kurcze wlasnie se przypomnialam sobie ze w nastepny weekend jade na wesele. I tak sie zastanawiam czy jutro by mnieprzyjela mimo wszystko do pracy???I bym zaczela teraz w sobote a nastepny weekend bym opuscila???Kurcze, zalezy mi na tej pracy ale to tez jest wesele brata, obiecalam juz ze bede. Jak myslicie???Czy jest szansa ze mnie przyjmie???

Gość hfukerghjrehg
IDZ NA ROZMOWE OBADAJ JAK ONA PRZEBIEGA CZY JEST SZANSA ZE cIĘ ZOSTAWIA A POZNIEJ PWOIEDZ SZCZERZE ZE MASZ WESELE BRATA ITP I CZY BYLBY JAKIS PROBLEM

Gość przepiórzasta
no jasne ze powiem o weselu, ale tak pytam czy jest mozliwosc ze mnie przyjmie??wiem ze nie szukaja tylko jednej osoby ale kilka jest miejsc na to stanowisko. Gadalam z babka przez telefon, niby fajna ale wiadomo jak to jest...

Gość hfukerghjrehg
dlatego powiedz zaznacz ze zalezy Ci na tej pracy z tym ze akurat tak niefortunnie sie zlozylo ze masz weselicho brata jesli bedzie ok nie powinna miec nic przecviwko

a skąd my mozemy wiedziec czy cię przyjma do pracy??? przeciez to nie forumowiecze cie przyjmuja.my nie siedzimy i nie rekrutujemy pracownikow.wiadomo ze jak sie idzie na rozmowe to pytają jaką szkołe skonczylas,ile masz lat pracy,dodatkowe kwalifikacje itd.itp. a my mamy to wiedziec.jest tu jakis jasnowidz???? halo!!!!

Gość przepiórzasta
tia... wy macie to wiedziec... Grzecznie sie tylko pytam co myslicie, ło matko. Za konkretne i normalne odpowiedzi bardzo dziekuje, tak powiem

zapytalas przeciez "czy jest mozliwosc ze mnie przyjmie?" dlatego napisalam skąd my mamy to wiedziec? jezeli na to miejsce jest wiecej chetnych to zawsze jest procent ze cię nie przyjmą albo przyjmą.