Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasminella

dyskryminacja matki?

Polecane posty

Gość yasminella

Już druga firma odmawia mi współpracy nie dlatego, że jestem nieodpowiednia, ale dlatego że mam roczne dziecko i zapewnioną opiekę niani. Pracuję jako wolny strzelec na konkretne godziny muszę dojechać do klienta i nie mogę się spóźnić. Pracodawcy tłumaczą to tak, że mogę zawalać pracę, bo dziecko może zachorować lub niania zawali. Co ciekawe odmawiają mi szefowie-kobiety. Jak mam wrócić na rynek pracy skoro nikt mi nie daje szansy????? Też macie takie doświadczenia?

Gość hfukerghjrehg
bo niektóre kobiety to potwory juz niepamietaja jak one mialy dzieci panosza sie i tyle ja juz zauwazylam jak np stoje na pasach babsztyle (niektore) nawet nie stana nie przepuszcza i to nawet jadace z dziecmi wielkie damy predzej facet czy starsze osoby dziwacznie sie porobilo dlatego wiesz co nie przyznawaj sie ze masz dziecko to najlepsze w tej sytuacji bo tak to jestesmy dyskryminowane:( co jest smutne mnie tez czeka szukanie pracy bo po ur dziecka bedac na urlopie macierzynskim skonczyla mi sie umowa ktorej oczywiscie mi nie przedluzyli zycze powodzenia NIE JESTEŚ SAMA