Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcaca pogadac z pewnym facete

czy jest jakakolwiek szansa, ze jelsi zagdam do faceta na gg

Polecane posty

Gość chcaca pogadac z pewnym facete

to on bedzie mogl sprawdzic po IP komputera skad ten ktos pisze? jak bardzo dtsepne sa te dane jak IP komputera i czy ciezko to sprawdzic

Gość chaca pogadac z pewnym facetem
ejjjjjjjjj

Gość westik
Oczywiscie ze mozna :) prosta komnenda tracert :D

Gość Gadulec wielki
Jeśli masz włączone połączenia bezpośrednie, to nawet nie musi żadnych komend używać :-) Jak chcesz być anonimowa, to zainstaluj sobie TOR - nikt Cię nie namierzy, a na pewno nie on :-)

Gość chaca pogadac z pewnym facetem
a, to psikus:P nie chce mi sie bawic w podlaczanie na gg, ale to jednyny sposob by go troche poznac. no, ale skoro ma wiedziec kim jestem, to nie bede ryzykowac;)

Gość Gadulec wielki
No ale nawet jak się dowie, to tylko z jakiego miasta jesteś ... nic więcej ... no chyba , że to jakis informatyk :-)

A potem jak się okaże że jednak jest fajny to co "ujawnisz się" że go sprawdzałaś? Przecież będzie Ci głupio jak cholera. Mi by było. Ile masz lat dziewczynko że bawisz się w takie dziecinady?

Gość zagmatwana01
szybki lopez ma racje- ja popelnilam ten blad i podszywalam sie pod kogo innego, chlopak okazal sie super gosciem, ale kiedy dowiedzial sie ze ja to nie ja przestal sie odzywac... coz, moj blad...

Gość chcacapogadac z pewnym facetem
ej, napisalam przeciez,ze tez nie chce sie w to bawic, mam go na swojej liscie gg juz od jakiegos czasu, czytam opisy i tyle;) czasami sie widujemy, choc jak na to, ze mieszkamy w jednym bloku, to dosc rzadko:P jakby sie okazalo, ze jest sympatycznym, fajnym facetem, to wtedy bym sie martwila, na zmiane cieszac sie i pewnie zagadala kiedys po pijaku, gdybysmy sie spotkali w jakims klubie;) ale tak, macie racje, to dziecinada, juz z tego wyroslam. kto teraz robi takie akcje? czasy podlaczania sie na gg do obcych ludzi juz minely;)