Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem no nie wiem

Iść na pogotowie czy przeczekać?

Polecane posty

Witam, dopiero w piątek będę miała możliwość iść do normalnego lekarza i się zastanawiam czy nie powinnam udac się na pogotowie... :o Od 2 dni mam: skoki temp. - niewysokie do 37,5C, temp wraca do normy bardzo szybko "biegunkę" - tzn nie latam do WC jak oszalała, ale noramalnym wydalaniem tego nazwać nie można mam silne skurcze w brzuchu, bolesne ale krótkie - do maks minuty i spokoj na godzine czy dwie. na twarzy wysypkę - coś pomiędzy trądzikiem a ukąszeniami komarów (normalnie mam czystą twarz) przed chwilą wróciłam z WC i "bigunka" okazałą sie składać w większości z krwi. W sumie wszystkie objawy to krókie zrywy i moge normalnie funkcjonować, ale ta krew...nie wiem: CZEKAĆ CZY IŚĆ NA POGOTOWIE? bo szzerze to mie swie nie chce... :P

Gość kakakakaka
Jaaaaaaasne ,ze na pogotowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Natychmiast!

Ale w sumie ogólnie czuje się ok... Zobacze jutro - może przjedzie pzez noc a jak nie to sie wybiorę ;) Nikt nie ma pomysłu co to może być? Może kupiłabym coś bez recepty w aptece rano po drodze?

Gość a ile Ty masz lat
Zeby byc tak nieodpowiedzialna osoba,zdajesz sobie sprawe,ze mozesz dostac jakiegos krwotoku! Zapierdalaj i to w podskokach! nie chce Cie straszyc ,bron boze,ale nie lekcewaz problemu,bo niewatpliwie go masz,no,chyba ze jadlas buraki?

Nie jadlam, ale mialam kontakt z plesnia (tak toi jst jak sie je szybko) no i przyznaję, że w sotatnich dniach poszalam z tabletkami przecibolowymi (zab) a normalnie ich nie lykam w ogole :o

Gość kakakakaka
Przestań z nami gadać!!!!! Biegunkiem na pogotowie.

Gość a masz wegiel aktywny
dobrze ,zebys zazyla ze trzy tabletki,moze sasiadka ma? wegiel jest pomocny doraznie,ale nie zwlekaj i nie olej problemu jak ci przejdzie,bo takie objawy czesto prorokuja cos powaznego,koniecznie udaj sie do lekarza.