Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzacaa.

czy wypada ubrac..?

Polecane posty

Gość niewiedzacaa.

powiedzcie mi, bo ide pierwszy raz na wesele. Czy wypada zalozyc do takiej fantazyjnej bluzeczki biale spodnie??I do tego buty na niewielkim obcasie w kolorze bluzki. Ogolnie czy wypada przyjsc w spodniach??Mam 25 lat jesli to ma jakies znaczenie.

Gość niewiedzacaa.
to takie dzinsowe biale, ale takie raczej bardziej eleganckie, ladne... czy czasem goscie kobity przychodza na weselaw spodniach??Kupilam se juz spodnice pod kolor bluzki ale boje sie ze moze byc zbyt(jak by to powiedziec) balowa, taka obszerna, nie chce dziwnie wygladac tylko tak raczej w normie

no to nie wiem czy takie są ok musisz sama zadecydować ja myślałam albo o takich na kant albo o jakiś satynowych

Gość dzadzudzi
ja bylam kiedys na weselu, gdzie jedna laska miala dopasowane biale spodnie (rurki do kostki), do tego chyba czarna albo brazowa ladna bluzeczke, zgrabne sandalki na obcasie i wygladala super :)

Gość niewiedzacaa.
ych... naprawde??dziekuje, bo juz nie wiedzialam co ubrac:)

Gość ja własnie byłam w spodniach
I to czarnych. I nawet przez myśl mi nie przeszło, czy to wypada, chodziło tylko o to, żeby wyglądać elegancko. Podziałało, nikt sie nie przyczepił :D

Gość dodofifi
zalezy jakie wesele jak duze to spodnie moim zdaniem odpadaja i to biale dzinsowe porazka bedziesz sie czula jak brzydkie kaczatka bo panny poubieraja sie w kiecki balowe a jak skromne przyjecie to spodnie ok

Gość niewiedzacaa.
wesele takie na ok 60-70 osob, wiec raczej niewielkie

Gość bukaa
jak to któras napisała "ważne, żeby było elegancko". Otóż białe dżinsy eleganckie nie są. wesele to wyjątkowa okazja i trzeba ja podkreślić wyjątkowym ubiorem. niestety, takie pojęcia jak gust, elegancja i dobry smak są w zaniku. :o

Gość wsele n 70 osób
jest raczej średnim weselem i jeśli jest organizowane w sali bankietowej lub weselnej to raczej nie wypada iść w jeansach. ewentualnie spodnie satynowe bądź w kant, bo i tak zapewne większość kobiet będzie w sukienkach.

na wesele zawsze najbardziej wypada przyjść w sukience, ostatnio za najlepszy wybór uchodzą koktajlowe - dość proste, do kolan ale skromne i eleganckie byłam na weselu na którym kobieta była w białych dzinsach i czarnej bawełnianej bluzce, bardzo niekorzystnie odbijała się od reszty gości... generalnie spodnie na tego typu imprezy nie sa najlepszym wyborem

Gość byłam kiedyś w
satynowych spodniach z marynarką (do kościoła) i do tego gorste. wygądałam dobrze, nie odróżniałam się za bardzo na tle innych gości. musiałam te spodnie założyć bo przed weselem z roweru spadłam i nogi miałam jak po ostrej bijatyce ;)

Gość byłam kiedyś w
gorset, oczywiście :)

W spodniach można iść jak najbardziej ale na Boga nie w dżinsach i w dodatku białych :O teraz to każda ma białe gacie, a najchętniej zakładają je tłuste i niezgrabne laski (oczywiście, nie twierdzę, że się do nich zaliczasz bo cię nie znam ;)) Białe gacie tak samo jak i satynowe to szczyt tandeciarstwa i wiochy :O Pomyśl o czymś innym ;)