Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hailie

Mojego psa pudelka porwał jaszczomp - pamiętacie ten temat?

Polecane posty

To o kturej f końcó? Karzy podaje inom godzine ja jurz nie wjem sama o kturej idzijemy??

Pżebieżmy sie za pudelki! Wtedy jaszczomb bendzie myślau, rze jest naz wiencej i morze zapouje na ktureś z naz a jak jurz zaatakóje to ktoś go dziabnie z wiatrufki!

idziemy o siudmej, karzdy zabiera ze soboł: rajtuzy babci struj batmana i gałołski rzeby się nimi pszykryć i wtopić w las, rzeby pódelek sie nie pszestraszył - paczkę draży z biedronki -latarkę - czajnik bezprzewodowy o czymś zapomniałam?

hailie - nie morzemy nararzać się na takie niebespieczeństwo! trzeba zachować ostroszność! i jak nadleci jaszczomp to proponuje złapać go do słojika!

Gość linkfista_mniotek
to nie był jaszczomp tylko JASZCZOMB tłumoki ! trochę szacunku dla drapierznego ptaka ! M. kto, co JASZCZOMB D. kogo, czego JASZCZOMBA C. komu, czemu JASZCZOMBU B. kogo, co JASZCZOMBA N. z kim, czym JASZCZOMBEM M. o kim, o czym JASZCZOMBIE W. O! JASZCZOMBIE NIEZWYCIENRZONY ! no !

Tak tak bardzo dobry pomyzł, do słojika tego choo... chooligana :D PS. a po co nam rajzstopy babci?

po co raistopy? no jak to! z tego bendom niezue kominiarki! pozatym jak idziesz w rajtuzach to nogi zame się zginajom i łatwiej jest przemieżać las!

Gość linkfista_mniotek
hailie, oddajem chołd temu JASZCZOMBU ! wszystko sie zgadza ! :P

linkfista_mniotek, a morze faktycznie :P Hoź nie ókrywam, rze uwarzałam się prawje za ożeła z polsjkego:classic_cool:

Gość linkfista_mniotek
hailie ożeł się howa gdy o jaszczombie mowa !

Gość zdrowe gotowanie po arasku
Sklep rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com zacheca do gotowania w ceramicznych naczyniach do gotowania na ogniu tajin. W naszym sklepie w kategorii sztuka na stole/tagine znajdziecie Panstwo wiele oryginalnych modeli arabskich garnków. Zdrowo i egzotycznie !!! www.marokostyle.com

Gość linkfista_mniotek
sklepie, terz bendziesz szukał jaszczomba ? hailie :)

Gość kdo mi porzyczy rajtózy
?

Gość ia mam ale źimno jezd

dlatszego nikt nie pszyszet? korva po pódelka mieliśmy wyrószyć z rana i tzo? teraz pewnie znuf go jaszczomb porwał 😭

dlatszego nikt nie pszyszet? korva po pódelka mieliśmy wyrószyć z rana i tzo? teraz pewnie znuf go jaszczomb porwał 😭

osz holercia, zapomniauam na śmierdź! I nastawiuam budzik na 9.00 zamiazd na 7.00:o co terass??!