Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leylla

FACET TO DZIWNY SSAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość leylla

Moj facet 28 lat od pol roku szuka pracy z marnym skutkiem w zeszlym tygodniu tak do piatku mial nadzirje na posadke ale nie wyszlo , od tego czasu ma mula ostatnio widzielismy sie w niedziele wczoraj dzwoni z informacja ze nie ma na nic entuzjazmu, ze wszystko go wkurza, i do mnie nie przyjedzie ja na to jak to ?? nie rozumiem jestem jego najblizsza osoba i nie ma ochoty sie ze mna zobaczyc a moze nie jestem ???????????? ehhhhhhhhh

Gość zapamiętaj że dla faceta
najbliższa jest ręka i nie łudź się że ty jesteś ta najważniejsza :-0 po ręce jest kochanka, potem matka, a na szarym końcu coś co zwie sie żoną , ewentualnie dziewczyną :-0

Gość leylla
jednak facet to swinia

Gość Zamszowa Spódnica
A mój to głupek! Tak mnie wkurza, że stzreliłabym go w łeb! Faceci to debilne stworzenia!

A jakim mianem określić kogoś kto zadaje się z debilnymi stworzeniami i jeszcze określa to stworzenie swoim facetem????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D

Gość leylla
tak tak zamszowa spodnica ja tez mam czasem takie odczucia jak ty a mowi sie ze to kobieta jest zagadkowa i jak tu zrozumiec tego typa mam dosccccccccccccc

Gość leylla nie nudz juz
no to go zostaw, a jak dojrzejesz i ci przejdzie, to sobie poszukasz wtedy kogos.

Gość druuuuuuuuu
Nie rozumiesz mężczyzn autorko. Dla faceta praca, a więc zarabianie pieniędzy jest bardzo ważne, bo od bardzo dawna celem życia mężczyzn jest utrzymywanie rodziny, gdy nie mogą wypełniać tego posłannictwa, czują się bezwartościowi. Kobieta może pracować, ale nie musi i nikt jej nie będzie deprecjonował, natomiast sytuacja mężczyzn jest zgoła odmienna, którzy muszą pracować, aby mogli cieszyć się szacunkiem społeczeństwa. Mężczyzna nie jest kobietą i nie odreagowuje stresu wygadując się przed kimś. Facet rozwiązuje swoje problemy sam, a wiem to bo nim jestem.

Za kogo ty się za przeproszeniem masz? Za kolejny cud świata, o którym twój chłopak ma myśleć i potrzebować 24 godziny na dobę. Czasem istnieją problemy które trzeba w samotności przemyśleć. Czasami chce się pobyć samemu a to że Ty chcesz z nim być nie zawsze stanowi priorytet. Jesteś straszną egoistka mając takie zapatrywanie na mężczyzn. nie jesteśmy po to aby każdą nosić nieustannie na rękach i hołubić pod niebiosa bo po pierwsze na to trzeba tez zasłużyć a po drugie mieć ochotę, czas i wolę a tych ostatnich nie zawsze na wszystko starcza. Mamy swoje życie tak jak i Ty.

Gość fghnytehgdfr
po pierwsze facet to nie ssak a GAD! A po drugie postaw się w jego sytuacji, Ty byś nie miała doła? Postaraj się go zrozumieć, czuje się niepotrzebny - praca to naprawdę bardzo wiele, i do tego jeszcze nie czuje Twojego zrozumienia. Mi jest go szkoda, a tobie zyczę więcej wyrozumiałości dla niego. Powinnaś być jego oparciem.