Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnaja24

Chłopak powiedział mi

Polecane posty

Gość dziwnaja24

jestem chłopczycą, a dokładniej poszło o to że nie noszę sukienek.Nie noszę bo nie lubię a on nie ciagle na nie namawia,powiedział mi że przesiaduję przed kompem i noszę jeansy,nigdy sukienek a jeansy są dla chłopczyc. Napisałam mu że w takim razie zastanawiam się jakiej jest orientacji skoro jest z chłopczycą :p no sorry ale to że jego koleżanki noszą kiecki mnie nie obchodzi ale po co sie ze mna zadaje jak mu to nie pasuje?:o

Gość xds
ja uważam tak samo jak on że pora schudnąć i zalożyc sukuenke

Gość dziwnaja24
nie mam problemu z wagą:o

Gość osobisty trener
mi też się wydaje ze powinnaś schudnać bo to jest problem ze nei chcesz nopsić sukienku, ewentualnie mozesz mieć nogi na beczce prostowane albo celulit ot co! ile waqzysz i jaki wzrost?

Gość jejku mam podobny problem
Na forum kilka dni temu czytałam: ja ciągle na spotrowo, a mój chłopak mówi, że jestem megakobieca. Nie od ubioru zależy kobiecość. Facetowi coś odwaliło. Mój chce mnie codziennie widzieć w mini i pończochach... i też sie na to nie zgadzam. można coś założyć od czasu do czasu, ale nie powinno sie zmieniać swojego stylu dla faceta, jeśli tobie to nie pasuje. Kup sobie sukienkę i załóż na sobotnie spotkanie, na jego urodziny czy coś - niech widzi, ze to dla niego. a na codzień - nie!

Gość poza tym do jeansów
można założyć butki na obcasach, bluzke z dekoltem, jakąś bizuterię i wygląda sie megakobieco, a nie na chłopczycę.