Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladablada

Jechac z nim??jestem zalamana

Polecane posty

Gość bladablada

Zjechalismy do Polski) zagranica dobrze zarabial ja nic a teraz w Polsce jego firma kiepsko sie kreci ja natomiast jestem na stazu pracuje jako kosmetyczka a on mi nagle mowi ze jedziemy z powrotem bo jemu interes sie nie kreci a co ze mna ??mam jechac i siedziec znowu bez pracy i przerwac staz jeszcze 3 miesiace stazu zostalo .I caly czas mowi ze jedziemy bo widzisz jak jest mi jak narazie jest dobrze w Polsce chce zebym przerwala staz co ja ma robic a dodam ze jak sam pojedzie to bedzie pisal z dziewczynami na gg kiedys probowal laske do domu zaprosic udawal ze sam mieszka a poejchal tylko na 3 dni a ja nie chcialam jechac bo mi sie tam nudzilo bez pracy i co ja mam robic? Zagranica popadlam w depresje z braku pracy i siedzenia w domu bylam typowa kura domowa al eon uwazal ze jest mi dobrze jak siedze w domu kasy nie mialam na nic ale on uwazal ze mam wszystko no moze on mial wszystko ale mi nawet brakowalo podstawowych rzeczy

Jak pojedzie sam to zaliczy nie jedną słowiańską krew, a niektóre suki są całkiem niezłe :D Proponuje sie pogodzic :D

Gość eeeeeeeeeeeee.........
skoro przez 3 dni paliło go w dupę to co będzie jak będziesz siedzieć na porodówce przez 3 dni. Zadaj sobie pytanie po co Ci taki facet!!!!!!!!

Gość egzotyczna wietnamska zupa
zjedzcie rogala na pol

Gość .Właśnie
Po co ci taki ktoś? Bo go nawet facetem nie można nazwać

Gość mysle ze powinnas zostac
pomysl wreszcie o sobie. jesli on sobie nie radzi to jego sprawa. to TYLKo twoj facet, nie maz. Takich jak on mozesz miec jeszcze kilku a szanse na prace w PL wiesz jakie sa. Jako kosmetyczka mozesz sie rozwijac, skonczyc studia, a nawet otworzyc swoj wlasny gabinet w przyszlosci. Nie marnuj zycia na kogos, kto nie jest wiele wart, czytalas wypowiedzi osob tutaj, prawda? oni maja racje, szczegolnie z ta prodowka :) zostan w PL i inewstuj w siebie, zagranica wegetujesz i marnujesz czas! bardzo cenny czas! glowa do gory!

Gość cvgfbghnfdsfa
nie jedz z tego co piszesz ja bym na Twoim miejscu została. Jeśłi za granicą jest Ci le a on tego nie dostrzega to daj sobie z nim spokój. Poza tym po co ci taki ktoś kto tylko czeka zeby Cie zdradzić. Całe zycie będziesz musiała go pilnować? A gdzie zaufanie??? Jak macie być razem to wszystko przetrwacie. Niech on jedzie a ty zostań, moze tutaj znajdziesz kogoś lepszego, a on niech sobie bzyka dupy na boku, nie żałuj go, poważnie mówię, ja nic dobrego Wam nie wróżę.

Gość nie jedź
dobrze Ci tu radzą!!!Dbaj o siebie, o swoje samopoczucie, to tu w kraju masz znajomych, rodzinę, a tam... gary, sprzątanie itd. Nie zmarnuj swojego zycia!!!!!!!!!!

no to moze pojedz za te 3 miesiące? moze w tym czasie okaze sie ze to nie to? wybacz ale gdyby moj facet pod moja nieobecnosc (3 DNIOWA) kombinował z jakas panną to nie zastanawialabym sie czy z z nim byc czy nie... dostałby liścia na dowidzenia i byśmy sie wiecej ze soba nie meczyli. Skonczy sie tak, ze pojedziesz, bo bedziesz sie bała ze Cie zdradzi, zmarnujesz sobie zycie z obawy ze on odejdzie... Czy chcesz z kims takim isc przez zycie? chcesz z kims takim załozyć rodzine? no wlasnie co bedzie jak bedziesz mysiała miesiąc leżec w szpitalu? przywiążesz go do łózka zeby Ciebie nie zdradził?? Walcz o siebie!! bo on moze Cie za rok zdradzic i zostaniesz z niczym, bez pracy, stazu, NICZEGO! Zostan, skoncz staz, znajdz prace - i normalnego faceta....

Gość Musisz jechać
Jesteś kobietą i powinnaś bez mrugnięcia okiem podążać za swoim mężczyzną.

Gość kaskadka
nie jedz. Pomysl wreszcie o sobie

Gość jajaajajajajajw
wole staz niz siedzienie zagranica beZ kasy bez pracy po stazu chce gdzies wyjechac