Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaaaaaaaaaaaca

Zamiast PROVIDENTA?

Polecane posty

I dziękuję, nie ma, to nie ma, to jest odpowiedz...po co były vwczesniejsze uwagi? i popisówka, ze masz lepiej?:)

Gość wez nie sluchaj ich
ja bym na twoim miejscu nie szukała innych bo provident jest najpewniejszy, co prawda odsetki są duże ale nie jest tak źle, ja potrzebowałam pilnie kaski w tajemnicy i wzielam 800zł, musialam spłacić 1300, jakoś tak, ale nie miałam innego wyboru niestety .. zobacz na necie, jest taki przelicznik, w providencie, wpisujesz kwote pozyczki i wyskakuje ile masz splacic i jaka bedzie rata tygodniowa. mnie sie trafiła spoko laska z mojego miasta, z ktora chodzilam do szkoly, starsza moze 3 lata, czasem jak nie mialam kasy to sie z nia umawialam ze zaplace za tydzien 2 raty albo nawet 3 i bylo spoko, nie przychodzila do domu ttylko czesto umawialysmy sie na miescie jak wracalam ze szkoly, nie bylo zadnych problemow, a moja rata tygodniowa wynosila 34 zł

Potrzebujaca a pisalem ze mam lepiej? skad te supozycje? posiadasz poczucie humoru? uzyj go czasem.

Gość wez nie sluchaj ich
wcale nikt ci nie musi perzylazic do domu, mozna wplacac raty na poczcie tylko wtedy na pozyczke czeka sie chyba 2 tygodnie a nie odrazu wiec nie jest źle, jak chcesz to ci wszystko napisze bo juz przez to przechodzilam

Gość wszystko....
zależy od punktu widzenia,ja z Providenta nie korzystałam i nie skorzystam ale jak ktoś jest w potrzebie i może takie wyjście być jedynym to czemu nie....

Gość Idź do pracy
Skąd wiesz, że nam jest lepiej. Po prostu musimy ciężko pracować żeby inni mogli żerować. Nam zapomogi nikt nie daje i nie mamy odwagi brać takich dziwnych kredytów.

Gość wez nie sluchaj ich
ja bym sie w inne pożyczki nie bawiła, bo niewiadomo o tych firmach nic, może też mają taki procent?? wiec nie kombinuj tylko zadzwon do nich, jak chcesz 500zł to rata tygodniowa bedzie wynosila moze 25zł.. i tak jak ci pisalam, pozyczke dostaniesz za 2 tygodnie ale bedziesz sobie placila na poczcie! i nikt ci do domu nie przylezie

Dzieki. Idz do pracy----> daj mi chociaz dwie fajne oferty dla osób mogacych pracowac tylko w domu, to pojde.....NIE MA PRACY. Pracowałam 5 lat, a teraz jestem uziemiona!! Moge dawac korepetycje, ale to jest ok. 70 zl w tygodniu, a ja musze splacic dlugi w tym tygodniu i potrzebuje 1000 zł

Owszem, ale mama bedzie mi mogla pomoc dopiero za miesiac. Przyjaciel pozyczyl 200 zł

Nie musze miec konta w Eurobanku? Wlasnie czytalam ich ofertę

Gość Idź do pracy
Wystarczy dobrze poszukać, potrzeba też trochę chęci.

Hmm kiepsko..sprobuj jednak poprosic opieke spoleczna o pomoc, prowident i podobne firmy to nie jest dobry pomysl w twojej sytuacji

Gość pozostaje Ci
provident żaden inny bank nie da Ci kredytu, ponieważ nie pracujesz, a nawet gdybyś pracowała legalnie- to musisz mieć staż pracy min. 3 miesiące żeby kredyt otrzymać tylko nie wpakuj się w takie coś jak "skarbiec"- to najgorsze gówno. każą wpłacać 5% od wnioskowanej kwoty i czekać na pieniądze, których nigdy nie zobaczysz, potem się zwijają i ich nie znajdziesz

Idz do pracy----> szczerze zycze ci, bys kiedys byl w mojej sytuacji, ciekawa jestem, jakbys śpiewał:o

nie musisz mieć konta w euro banku, ponieważ euro nie prowadzi czegoś takiego jak samodzielne konto osobiste. Jedynie do kredytu czasami Ci zakładają konto ale to tylko w przypadku jak bierzesz u nich pożyczke. Jestem przedstawicielem euro takze coś o tym wiem;)

Gość Idź do pracy
Napisałaś, że nie masz nóg;)(nie doczytałem),w takim wypadku rentę powinnaś mieć wysoką i normalny kredyt też Ci się należy.

nie ma kredytów "na dowód" - to tylko chwyt reklamowy zawsze musisz mieć jakiś dochód akceptowany przez bank nawet jeśli miałby być to kredyt na oświadczenie, czyli bez przedstawiania dokumentów, to i tak centrala banku zawsze dzwoni do zakładu pracy i potwierdza zatrudnienie

Kangurek----> właśnie złozyłam wniosek, zobaczymy :) Moze ten "lekki kredyt"? :)

Tak, bardzo wysoka-679 zł :o

Gość Idź do pracy
Nawet nie wiesz w jakiej sytuacji kiedyś byłem, ale nie pakowałem się z kredytu w kredyt, jadłem "suchy chleb" i pracowałem na dwie zmiany.

Gość aaaa wiec tak...
Optima.Grosik,Bocian to sa firmy ktore udzielaja pozyczek.

Gość milenkama
a konto masz? powaznie pytam bo u providenta mi ostatnio proponowała ze jest przelew na konto wtedy Ci nikt do domu nie chodzi i tez z tego powodu odsetki sa nizsze, pytałam o 5tys powiedziała mi ze 30% czyli jakies 6,5tys ale daja niestety tylko na rok inne takie "firmy" chcociazby w dzienniku zachodnim

do kilamogila: Niestety muszę się z Tobą niezgodzić, bank nie zawsze dzwoni do zakładu pracy nawet jeśli jest to oferta na dowód, moze w 10-20 % dzwoni do zakładu. Ale jeśli chodzi o rente to prawdopodobieństwo ze bank zadzwoni do ZUS sprawdzic wiarygodność klienta jest bardzo małe. To wszystko wiem z doświadczenia;)

Kangurek, porozmawiaj w pracy o kredycie dla mnie Konto mam.

Gość Idź do pracy
Pożyczkę na dowód zapewne dostaniesz, jest wiele takich firm. Spłacisz i co dalej, czas wziąć się w garść, w ten sposób coraz bardziej się pogrążasz. Trzymam kciuki.

Mówię, że pracuję na zlecenie, ale to niejawne źródło. Mam dochody ok. 1000 zł(łącznie z rentą) czasem nawet 2000, ale teraz potrzebuję spłacić 1000 zł zadłuzenia a nie mam od ręki, stąd pozyczka:(