Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaaaaaaaaaaaca

Zamiast PROVIDENTA?

Polecane posty

oki, moge to sprawdzic osobiscie tylko musiałabys mi podać kilka Twoich danych, wyślij mi swój mail? to Ci napisze jakie info potrzebuje i wtedy bedziesz wiedziała czy dostaniesz;D ja tez mam do Was prośbe jak mam usunąć adres mail znajdujący sie koło mojego nicku?? w ustawieniach kasuje mail zapisuje, ale jak odpowiedam na forum to zawsze mi wyskakuje mail;/ co z tym zrobic????

zmien w preferencjach....juz wysylam maila

Gość Idź do pracy
Jeżeli jesteś pewna, że to spłacisz to polecam kartę kredytową(wysoki procent, ale niższy niż w firmach typu provident), musisz mieć jednak jakieś wpływy na konto(nawet niewielkie). Deklarujesz kwotę jaką jesteś w stanie miesięcznie spłacisz.

Mam wpływy na konto, regularnie mi wplywa ok 1500 zł, ale nie są to wpływy z jednego żrodła

Gość Idź do pracy
To nie ma znaczenia z jakiego źródła. Teraz przypomniało mi się, że kiedyś jak brałem coś na raty dostałem taką kartę, która jest również kartą kredytową, nie wiem jak z tym jest, ale chyba też można było wybierać jakąś gotówkę(tego nie jestem pewien, bo to było jakieś 2 lata temu, a kartę gdzieś posiałem) .

Gość Idź do pracy
Przepraszam za zgryźliwość, po prostu myślałem, że jesteś taką damesą z pegeeru, która nie ma co jeść, a kupuje sobie kino domowe na kredyt. Mam do czynienia z takimi ludźmi i po prostu jestem przewrażliwiony.

Czytam właśnie, że kartę kredytową w PKO wydają przy DOCHODZIE 600zł, a nie przy wpływie gotówki na konto

Gość Idź do pracy
Zapytaj coś na pewno dostaniesz.

Gość masz 2 stówy
idz do kasyna i rozmnóż:)

Gość desperskijestem
EEEEEEEEEETAM-ty jestes z nizin społecznych,pisze sie PLEBS kmiotku!

Wyslalam, ale nie oddzwonili jeszcze

Gość do nich
Trybuś nie opier.dalaj się

Gość Prezes PP
To ta strona jeszcze istnieje?

Gość mona vie
Zapraszam do współpracy dystrybutorów różnych branż i firm, a także osoby bez doświadczenia. Na rynek europejski, w tym i do Polski wchodzi Firma Monavie. Jeśli dotychczas nic nie słyszałaś/łeś o Monavie to proszę zapoznaj się z ogromną szansą jaką możesz wykorzystać. Jeśli chcesz zarabiać naprawdę duże pieniądze to dowiedz się. MonaVie oferuje: - legalną pracę zdalną nie kolidującą z innymi zajęciami ( szkoła , studia , praca na etacie , firma) - bardzo dobre wynagrodzenie uzależnione tylko i wyłącznie od naszego zaangażowania i pracy - wirtualne biuro przez które będziemy dokonywać wszystkich transakcji - materiały reklamowe, gadżety firmowe, odzież firmową, akcesoria marketingowe - fachową i profesjonalną pomoc partnerów - wprowadzenie do działalności i bezpłatne szkolenia - przyjemną i miłą atmosferę w pracy, w której każdy chce, byś zarabiał lepiej od niego. -szkolenia prowadzone przez Internet - Nie musisz ruszać się z domu aby dowiedzieć się więcej ! Napisz do mnie. Udzielę Ci dodatkowych informacji i pomogę w zarejestrowaniu się. Bądź we właściwym miejscu, we właściwym czasie. To może być Twój czas. Jak nie Ty, to kto? Jak nie teraz to kiedy?wejdz:http://pokerek.mymonavie.com/lub pokrowski@wp.pl

Gość chwilowka
Szukasz Chwilówki na dowód ? U nas dostaniesz chwilówkę od 100 - 1000 zł ! bez BIK, bez papierków, Nikt nie pyta o dochód i zatrudnienie Pieniądze nawet w 15 min na Twoim koncie e-mail: chwilowki24online@gmail.com tel 799175990 fax 701 280 978 gg: 45725565 SKYPE: chwilowki.online Aby otrzymać szybką pożyczkę, prosimy o wysłanie smsem swojego nr telefonu oraz adresu e-mail na nr tel 799175990

Gość gość
Swoją pożyczkę znalazłem na www.chwilovka.pl Mam tutaj porównanie dużej ilości aktualnych ofert i jest też od razu przekierowanie do wniosku online, więc same załatwienie formalności zajęło mi mniej niż 10 minut, a po kolejnych 15 pieniądze już były na moim koncie.