Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olajhjh

pies dla dziecka labrador?

Polecane posty

Gość olajhjh

mam pol roczna coreczke chcialabym kupic psa rasy labrador mam juz springera spaniela .ma ktos do swiadczenie z ta rasa slyszalam ze labradory sa odpowiednie dla dzieci

Gość olajhjh
interesuje mnie pies a nie jakies rybki

znajomi kupili labradorka swojemu dziecku, narazie ok bo jest szczeniaczkiem, ale co bedzie dalej to chyba zalezy od tego jak go ułożą ;) A tak poza tym to po co 2 pies?

Gość olajhjh
on jest juz nie mlody mala bardzo ciagnie sie do niego a on woli spac dlatego mam zamiar kupic psa tylko nie wiem jaka rase

zależy jak ułożysz psa. też nie rozumiem, po kiego wam 2 psy. małą teraz ciągnie do psa a za miesiąc do samochodu. też jej kupisz? ;p

Gość olajhjh
he he pewnie ze nie mamy duzo miejsca wiec 2 pies to nie problem

Gość osss
labradory swietne psy dla dzieci, tylko jak urosnie troszke duzy sie robi i ciezkki ale mysle ze nie zrobi dziecku tym krzywdy. po za tym baaardzo lubia sie bawic wiec kupuj :)

Gość olajhjh
a moze ktos mial z nimi doswiadzcenie co lubia robic itp

Gość olajhjh
wole psa

Dla dziecka to się kupuje psy pluszowe a nie żywe zwierzęta, które mają swoje wymagania i potrzeby i nie są one tożsame z byciem zabawką dla dziecka!

Gość pitbula kup
ile waży półroczne dziecko?

Gość olajhjh
niw zgodze sie z tym moja znajoma ma psa i dziecko za nim przepada ma 9 mies i ma goldena

Gość olajhjh
wiem ze sika mialam szczeniaka wiec wiem jak to jest. 7,5 kg a co?

Ewa33----> ona ma już psa, więc chyba jest świadoma obowiązków. Zdecydownie polecałbym Golden Retrievera, lub Labradora. Obie rasy są z natury bardzo łagodne (typowo rodzinne psiaki). Obie wykorzystuje się w dogoterapii. Jak wszystkie duże psy wymagają jednak bacznej uwagi (złe prowadzenie może z każdego psa zrobic potwora) Ja mam Goldena. Polecam :)

kazdy pies jest dobry. zalezy jak go ułozysz. jak bylam mala mialam owczarka z ktorym mama mnie zostawiala, pilnowal kolyski i wolal mame jak sie budzilam :D labrador jest spokojny i mily w dotyku :)

Gość olajhjh
dzieki bardzo za fachowa odpowiedz:) wlasnie sie zastanawiam nad goldenem lub labradorem

Gość egeszegee
znajomi maja i piesek sie sprawdza przy maluszku ale full roboty z nim maja golden tez jest ok dla malucha:)

Gość olajhjh
dzieki to pewnie sie zdecyduje potrzebuje psa wesolego a z tego co wiem labrador taki jest

Gość brankopp
Ja bym takiego duzego psa nie kupila- po pierwsze- smierdzi to jak nie wiem co- z geby mu jedzie- a wiec jak polize male dziecko to bedzie cale smierdzace. Zdecydowanie lepiej maly piesek- kundelek:)

Jedna uwaga: goldeny "zasierściają" okropnie mieszkanie. Jesli tego nie polubisz to masz problem. ;)

Gość olajhjh
psa sie myje kupuje sie kkosci dentix z pedigree i moj wcale nie smierdzi

Gość olajhjh
tak jak i springery wlasnie wiem jak to jest trzeba czesto czesac

Gość każdy pies śmierdzi
nawet po szczotkowaniu zębów i kąpieli dlatego zdecydowanie wolę koty, mam maine coona 10 kg olbrzyma :) w zachowaniu przypomina bardzo psa, przychodzi na zawołanie, chodzi za mną wszędzie, i zawsze śpi obok łóżeczka dziecka :)

Gość olajhjh
wydaje mi sie ze springery spaniele sa podobne tez ciagle jedza ale mam juz staruszka wiec chce wesolego psiaka

Gość olajhjh
kot mnie nie interesuje mam juz psa wiec chce kupic psa zastanwiam sie czy sie polubia mam na oku psiaka 8 tyg ma jutro moglabym go kupic