Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsfsfsfsfsf

Kupujecie botki tej jesieni?

Polecane posty

Gość fsfsfsfsfsf

Może już kupiłyście?:D

Gość fsfsfsfsfsf
kupuj na obcisie! :D ja byłam wczoraj w CCC i widziałam dużo ładnych. aż się zdziwiłam :D

zabardzo nie lubie śmigać na obcasie, tymbardziej ze do szkoly na przystanek musze kawalek leciec itd itp ale na obcasie duzo bardziej mi sie podobaja, to fakt:D

Gość twojamałablondyneczka.
w zeszłym roku całe moje liceum popylało w botkach, wymyslili jakieś inne? xd bo to juz troche przechodzone

Gość jatoja81
myślę o szarych. albo botkach albo saszkach. ale nie za duży obcas bo mam brązowe na obcasie i źle mi się chodzi. ja szybko chodzę to wolę koturny żeby się nie polamać hehe.

Podobają mi się wiązane lub z odkrtytym palcem, ale nie było nr 35 więc kupiłam inne... granatowe, zamszowe, na obcasie (słupek) :D:D

ja jeszcze takich nie mialam, bo lubie na sportowo, adidaski i wogole ale w tą jesien chce kupic botki i mam pytanie takie botki krociutkiie mozna nosic na spodniach???

ja jeszcze takich nie mialam, bo lubie na sportowo, adidaski i wogole ale w tą jesien chce kupic botki i mam pytanie takie botki krociutkiie mozna nosic na spodniach???

gabiNAdrugie - nie kapuje, jak na spodniach??? moim zdaniem botki są bardzo praktyczne, bo można założyć do nich rurki (można je "wpuścić" w buty), szerokie spodnie, sukienki :)

Gość taka jedna smutnaaaaaaaaaaaa
ja zamierzam kupic....ale moja zmora jest to ze moge miec tylko zapinane bo mam wysoki przegub ;)i nie moge do innych nogi wlozyc

Gość a wklejcie jakies przykladowe
jakie Wam sie podobaja