Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmrtwionaaaaa

co na swieze rozstepy?

Polecane posty

Gość zmrtwionaaaaa

witam,niedawno dosyc mocno przytylam no i pojawily sie wstretne dosyc spore i do tego czerwone az bordowe prawie rozstepy na brzuchu i biodrach,szczegolnie na brzuchu,wyc mi sie chce,wiem ze teraz juz za pozno na placz ale chcialabym cos zaradzic,wiem ze zlikwidowac tego sie juz nie da ale moze chociaz aby zbledly?w zwiazku z tym co lepiej,czy jaki srodek specjalnie przeznaczony na rozstepy czy raczej jakis na blizny,np .tointex ?czytalam tutaj o nim dobre opinie,ale chcialabym sie jeszcze upewnic,z gory serdecznie dziekuje za pomoc i pozdrawiam

po kilku miesiacach lub nawet tygodniach rozstepy zbledna i nie beda takie widoczne, zwłaszcza na brzuchu.

Gość nitka..22
odpowiedzi szukaj raczej na forach kulturystycznych a nie forach kobiecych ;) ze wzgledu na to ze tutaj podadzą głównie kremy dla kobiet w ciąży itp które są delikatniejsze;) ja doczytałam się duzo poytywów o maści cepan (coprawda na blizny ale ale podobno usówa nawet stare rozstepy) i sama chgce ją wypróbować na moje stare rozstepy (moje powstały na posladkach i biuście gdy miałam jakieś 14 lat kiedy zaczeła zmieniać mi się figura - niestety wtedy kremy na rozstepy nie były jeszcze tak popularne tanie i dostępne jak teraz) nie czekaj aż rozstępy zbledną - wtedy dopiero będą ciężkie do usuniecia tak jak moje masuj skure w tym miejscu szorstka gąbką i wypróbuj ta masc o której pisałam albo jakiś inny krem DOPUKI SĄ CZERWONE TO JESZCZE MOZESZ SIE STARAĆ ZEBY SLAD PO NICH NIE ZOSTAŁ (więc jest to duży plus;))

Gość wyrzeźbionaZczekolady
Ojej jeśli są to rozstępy czerwone to możesz jeszcze się ich wszystkich pozbyć (gorzej jakby były już białe-perłowe, bo to już zwykłe blizny, których nie da się usunąć :(). Też miałam czerwone rozstępy na udach i brzuchu kupiłam sobie PHARMACERIS, ale uwaga musi być PREPARAT ZMNIEJSZAJĄCY ISTNIEJĄCE ROZSTĘPY dość drogi i niewydajny więc przygotuj sobie z 80 zł na 2 tubki i smaruj rano i wieczorem, gwarantuje Ci, że wszystko zejdzie :) Tylko nie czekaj, żeby się nie zrobiły białe!!! Pozdrawiam :)