Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość disne marie

Jakich partnerów sexualnych szukacie?

Polecane posty

Gość disne marie

Ja uwielbiam duzych facetów! Sama jestem raczej filigranowa (160cm/52 kg). I mam taki głupi fetysz, że w łóżku muszę być z wielkim facetem. Koniecznie 185 - 190 cm, 90-100 kg. Wysportowanych, nie tłustych. Raz byłam z takim (zawodowy pływak - wielki chłop) i siedziałam na nim i nagle jakby nigdy nic przeturlał się na mnie... jakbym była lalką i nic nie ważyła... Zgarnął mnie pod siebie i przysłonił mi cały świat. Jedną ręką, bez wysiłku, uwięził moje nadgarstki nad głową. Boże, jak mnie podnieciła świadomość, że jest taki duży i silny, że mógłby ze mną zrobić wszytko a ja nie byłabym w stanie się obronić. Później kochaliśmy się pod prysznicem, przy ścianie. Chyba z pół godziny mnie trzymał w górze i nawet nie miał zadyszki. Miałam dwa orgazmy i w kiedy w końcu zaczęłam wracać do rzeczywistości i chciałam się przenieść do łóżka i delikatnie go odepchnęłam to na moment zacieśnił uścisk, że zabrakło mi tchu, nie mogłam się ruszyć i powiedział coś w rodzaju: "za chwilę, chcę skończyć". Boże tak mnie podnieciło to zniewolenie, że doszłam trzeci raz!!! To był najlepszy sex w moim życiu!!!

Gość peluszka
marzę o koniu

Gość tinturintu
tez tak lubie🖐️

Gość ene due rabe
ciekawe co powiesz jak Cię przyciśnie do ściany bo obiad niedosolony albo zupa zbyt przestygnięta. To będzie odlot :D

Gość ene due rabe
mam na myśli konia oczywiście