Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaona

jakie to wszystko chore!

Polecane posty

Gość jaaaona

Wczoraj zepsul sie nam z chlopakiem samochod w innym miescie oddalonym 300km od naszego ... znalezlismy lawete i gosciu spoko widzial ze jestesmy para i wogole..on opowiadal o tym ze ma 2 dzieci zone i itd... odwiozl nas ja wczesniej wysiadlam bo mielismy drugi samochod w centrum naszego miasta i pojechalam do domu po kase i wrocilam tam gdzie oni zawozili zepsuty samochod. Moj chlopak wyszed z lawety i poszedl do naszego spranego auta a ja poszlam zaplacic gosciowi i wszystko w pozadku podziekowalam. Gosciu wyszedl pozegnac sie z moim chlopakiem jak facet z facetem podal mu rekze zyczyl powodzenia i mi tez podal reke , scisnal i wlozyl szczepek karteczki...jak ja otwarlam to myslalam ze umre , totalny szok "zadzwon do mnie nr XXXXXXX"... Normalnie przezylam szok!!! ale faceci sa wredni! Fakty faktem patrzyl dziwnie ale nie wiedzialam ze na taka glupote go stac! ale to wszystko chore!

Gość jaaaona
Gościu może nie był stary ,ale wydawal sie naprawde wporzadku ... moglmiec kolo 33lata ja 22 i moj chlooak 24 latka...ale pierwszy raz w zyciu mnie takie cos spotkalo...myslalam ze takie rzeczy dzieja sie tylko w filmach... a jak powiedzialam chlopakowi o tym (...) myslalam ze wyjdzie z siebie i stanie obok ;)