Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nesese

Którego wybrać?

Polecane posty

Gość Nesese

Z moim facetem(nazwijmy go X) jestem już rok i cztery miesiące. Ostatnio nam sie bardzo nie układało,chciałam z nim zerwać,ale nie zrobiłam tego. Tymczasem będąc samej na wakacjach poznałam kogoś(nazwijmy go Y) spędzało mi się cudownie czas,mamy tyle wspólnych zainteresowań! Czuję motylki w brzuszku! I teraz wróciłam mój facet wie o tamtym,ja potrzebuję namysłu,z którym tak naprawdę chce byc. Wiadomo X teraz stara się jak nigdy jest szarmancki flirtuje itd(a nigdy tego nei robił i pewnie potem też już nie będzie). X ma teraz sesje nei chce z nim zrywac,w takim momencie dlatego musze sie porzadnie zastanowic... Czy warto zrywac z kims dla kogos kogo sie zna tylko kilka dni? Intuicja mówi mi wybierz Y,rozum X. Najgorsze jest co nie zrobie,oboje beda cierpiec:( Prosze o jakas rade... Wszystkie sie przydadza,dzieki

Gość badz z tym co byłas
skad mozesz wiedziec czy tego co poznałas to nie jakis wariat itp.??? zobacz z reszta czy z tym z którym jestes zależy mu na tobie, jak nie to daj sobie na luz

A ja na miejscu X bym zrobiła wszystko żebyś wybrała mnie, a później bym Cię kopnęła z wielkim hukiem w dupsko :)