Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonheur

Nienawidze Facetów

Polecane posty

Gość bonheur

Dlaczego on mnie musiał zostawić drugi raz? w przeciągu 1 miesiąca:/ dlaczego musiałam Go poznać i pokochac tak mocno:/ Przecież to jest chore poznajesz kogoś zakochujesz on Cię zostawia później wracai znowu zostawia:/ czy ja zasłużyłam sobie na to eh... nie wiem chciałabym z kimś o tym pogadać :(

czy ja zasłużyłam sobie na to eh.." oczywiscie ze tak ... zasłuzyłas sobie na to po 1 ponownym powrocie

nie zebym była wredna ale sama jestes sobie winna. Trzeba było do niego nie wracac... facet Cie nie chciał, odszedł, potem pewnie z braku laku chciał wrocic, znow zostawił... czasem nie pozwalaj mu na kolejny powrót.

Gość bonheur
Wiem, ze może i zasłużyłam ale to nie jest takie proste, on jest dla mnie naprawde idealny i tylko pragnęłam żeby spedzać z nim czas troche pobyć z nim, przytulić się do niego, bo jest tak podobny do mnie...

osobiscie znam taka rekordzistkę co to ja chłop rzucił 4 razy w miesiącu ....:D do dzisiaj sie bije z myślami dlaczego odszedł od niej na dobre ...

wazny jest powód jego powrotu,a nie sam powrót. Nieprzemyślany powrót może zabijać nas samych, zadając tylko coraz głębsze i trudno gojące się rany,więc jeśli Mu nie ufasz,to unikaj z Nim już kontaktu.

Gość bonheur
Generalnie to była chora sytuacja, bo on miał dziewczynę z którą był jakoś z 2 lata, i się z nią rozszedł dla mnie...ja też miałam kogoś...ale doszliśmy do wniusku ze jak bedziemy razem to się wszystko jakoś ułoży... ale na początku nie wyszło i wróciliśmy do swoich byłych...po czasie ja stwierdziłam ze to jednak nie ma sensu, meczyć sie z kimś kogo sie nie kocha...on stwierdził tak samo... i wróciliśmy znowu do siebie...ale jednak ten facet nie wie czego chce... sam się chyba pogubił w tym wszystkim z kim chce być ;/

Gość lisicali
Dziewczyno :) faceci nie maja uczuć :) im szybciej to zrozumiesz tym lepiej bedziesz miała w zyciu :)

Nieprzemyślany powrót może zabijać nas samych, zadając tylko coraz głębsze i trudno gojące się rany,więc jeśli Mu nie ufasz,to unikaj z Nim już kontaktu. taaaaaa :-)

Gość baron de drift vel riff
kolejna bezmyślna faceci nie mają uczuć to jest tyle warte stwierdzenie jak kobiety nie mają rozumu zrobiłbym ankietę dałbym ją do wypełnienia każdemu człowiekowi osoby, które wykazałyby, się skłonnością do uogólnień opartych o własny egotyczny punkt widzenia, czyli nic nie wartych merytorycznie oduczyłbym przynajmniej publicznego wypowiadania płodów swojego umysłu przy pomocy lania po dupie

Gość bonheur
Mówi się że faceci nie mają uczuć, ale to uogólnianie, jakoś jest dużo szcześliwych par, małżeństw i facetów którzy mają te uczucia:/ tylko na takich nie trafiamy a szkoda... ale znam piękną bajkę, a której motto jest zgodne z prawdą Oto najkrótsza i najpiękniejsza bajka, jaką kiedykolwiek słyszałam: Była sobie raz młoda dziewczyna, która zapytała pewnego chłopca, czy chciałby ją poślubić. Chłopiec odpowiedział: Nie! Dziewczyna żyła szczęśliwie, bez prania, gotowania, prasowania... Często spotykała się z przyjaciółmi, spała, z kim chciała, zarabiała na siebie i wydawała pieniądze, na co chciała.... *KONIEC* Problem jest w tym, że nikt nigdy w dzieciństwie nam nie opowiadał takich bajek. Za to wsadzili nas w bagno po uszy z tym cholernym księciem z bajki.

zabawne ale tylko częściowo prawdziwe wersja o księciu jest zakłamana ma jednak w sobie prawdziwy rdzeń to znaczy jednak chcemy się rozmnażać, szczególnie kobiety i do tego ten książe jest potrzebny, nie tylko jak dawca nasienia ale i współodpowiedzialny za wychowanie

Gość lisicali
Bravo bravo :) zgadzam sie z toba :) Wsadzali na te bagno a pozniej tylko płakałysmy bo głeboko wierzyłysmy w ksiecia który nie istnieje :) Im szybciej sobie to dziewczyny uswiadomia i zajma sie soba a nie facetami tym beda bardziej spełnione i szczesliwsze w zyciu :)

Gość bonheur
Tak ale w bajkach z reguły chodzi o miłość i o te słowa... i żyli długo i szczęśliwie w miłośći i nieszczęsciu, nie ma mowy o żadnej rodzinie i o rozmnażaniu się... a prawda jest taka ze kobiety szukają księcia który bedzie zachowywał sie jak w bajkach, przyjedzie do nas na białym koniu obroni nas przed złem i zabierze do krainy szczęscia...

Gość o boze znowu ten jebniety
regres sie udziela :P

dlatego własnie napisałem, że bajka jest zakłamana na użytek, że tak powiem społeczny ale nie jest wyprana z sensu gdyby tam było o praniu, gotowaniu i problemach w związku to nie byłoby tego efektu :D znam takie rodziny, gdzie (pomijam sam schemat bajki) tak się wychowuje dziewczynki najpierw się mówi o księciu a potem wprost o zamożnym mężu :D

zaczynacie pieprzyć bez sensu. Droga autorko,a Ty wiesz czego chcesz od Niego ,od życia? Ile byłaś z Nim,dlaczego wam sie nie układa itd itp

Gość bonheur
I może to jest najlepszy sposób przygotować dziewczynki na to ze i tak kiedyś ktoś je zrani a tak bedą mocne i silne...chociaż bycie bez serca i uczuć nie zawsze poplaca

regres sie udziela " muszę cie zmartwić :) skonczył mi sie urlop ;)

Gość bonheur
Wiem wszystko wiem, staram sie to wszystko zrozumieć i sobie poukładać, i staram sie nie cierpieć tylko tyle...

Gość sc v dfh
ale to inny regres, pisany mala litera... i tak reqres i regres to ta sama osoba.