Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżela 89

CHCĘ MIEĆ DZIECKO Z CHŁOPAKIEM A ON NIE CHCE!

Polecane posty

Gość Andżela 89

Tak bardzo chcem być mamą, ale moj chłopak nie chce. mam koleżanki co od kilku lat mają woje bobaski i jak je widzę to aż mi się serce kraja. Są takie cudowne i ucieszne. Mam duży instynkt macierzyński. Chłopak nie zgadza się żebym przestała brac tabletki. On ma 26 lat, więc powinien już chcieć dzieci. Zastanawiam się żeby przestać je brać.

Gość a masz dobra prace
wlasne mieszkanie zeby zapewnic jakis byt temu biednemu dziecku? :o

Gość Andżela 89
pusta to ty jesteś i egoistka, bo moje dzieci będą na ciebie pracować egoistko jedna! Jak ktoś chce mieć dziecko to od razu jest pusta. Ciekawe dlaczego?

dlatego ze masz dopiero 20 lat i pewnie uwazasz ze dziecko to zabawka a ciekawe kto bedzie do niego wstawal w nocy, zmienial osrane pieluchy, karmil itd. Swoja droga niezle masz te kolezanki skoro powpadaly w wieku 18-19 lat.

Gość Andżela 89
jakby tak kazy decydował się na dziecko wtedy gdy ma mieszkanie pracę czy auto to chyba trzeba by było rodzic dzieci po 60 stce. W wieku 20 lat to najlepszy czas na rodzenie dzieci, a reszta sama przyjdzie. Poza tym dziecko potrzebuje głównie miłości, a nie pieniędzy. Nieprawdasz? Mój mąż pracuje dorywczo, a jego rodzice mają stałe prace. Na razie mieszkamy na stancji, ale ja myslę, że jak Bóg da dziecko to i jakoś pomoże. Będę się o to modlić. Najwazniejsze to chcem by dziecko było zdrowe.

Gość 1234567.......
wiesz skoro chłopak nie chce dziecka to go na siłę nie zmusisz a pomysł z odstawieniem tabletek bez jego wiedzy jest pozbawiony sensu ....bo może się zdarzyć tak że Cię po prostu zostawi jak sie dowie o ciąży no i nie w porządku tak kogoś łapać na dziecko a on nie chce mieć teraz ?....czy w ogóle ?....bo to jest ważne i jakich argumentów używa mówiąc nie ?

Gość fcwexzxd
oh a z ciebie jest taka altrusitka ! chcesz dzieci nie dlatego ze sa 'cudowne i ucieszne' i nie dlatego chcesz byc mama bo tak bardzo tego chcesz tylko dlatego ze czujesz powolanie do rodzenia stada dzieci, ktore na bank zbawia swiat, prawda ? medal trzeba ci za ten altruizm dac.

Gość Andżela 89
zmiana papmersów to nie kłopot. Nawet czasem dzieciom kolezanek je zmieniałam. A co do wstawania w noc to ja jestem właśnie nocnym markiem to to raczej w dzień spię a nie w nocy, wiec nie ma problemu.

Gość ewlirrka
Rozumiem cię ja też chciałam dziecko już 2 lata temu byłam na to gotowa, ale mój partner nie ...Więc dopiero teraz spodziewamy sie dzidziusia. Wiesz lepiej czasem poczekać aż oboje będziecie na to gotowi. Bo może się zdarzyć tak że ty nie weźmiesz tabletki (bez jego wiedzy) zajdziesz w ciąże a on nie będzie chciał tego dziecka!!zostawi Cię albo niby zaakceptuje ale nie będzie potrafił go kochać , lub sie nim zajmować poproru nie będzie na to gotowy!

Gość Andżela 89
mój chłopak nie myśli chyba na razie o dzieciach ale ja widzę jak sie uśmiecha jak widzi dzieci moich kolezanek. na pewno by się ucieszył. A nawet jak mnie opusci to sama chcem je wychować na mondrego człowieka. Przecież jak mam w sobie tyle miłości, to chyba normalne, że chce mieć małego cłzowieczka na swoje podobieństwo.

Gość milosc miloscia a za co
mu kupisz mleko, pampersy, leki (gdy sie rozchoruje), ubranka i inne najpotrzebniejsze rzeczy dla dziecka? rodzice beda utrzymankami nie dosc ze ciebie to jeszcze twojego dziecka :o Kolejna idiotka ktora chce pobawic sie w dom :o Kup sobie lalke :o

Gość elwirrka
Andżela 89.......to prawda dziecko potrzebuje miłości, ,,ale czy reszta sama przyjdzie?'' są teraz takie czasy że oboje rodziców muszą pracować niestety..........niestety kasa tez jest bardzo ważna bo jak Ci dziecko zachoruje to co mu powiesz?nie kupie ci lekarstwa bo nie mam kasy ale ,,będę cię kochać''..........Może twój chłopak jest poprostu bardziej dojrzały -ma tylko dorywczą pracę i boi sie że nie utrzyma ciebie i dziecka i ja go rozumiem!!!!

twoj facet pracuje dorywczo..cool.. fajnie bedzie jak ta prace straci nie? bedziesz chodzic zebrac do rodzicow..zajebista laska jestes..myslenie przedszkolaka

Gość Andżela 89
przecież na początek to chyba dostaje się becikowe. Dostanę tez pomoc od kolezanek w postaci ubranek i innych rzeczy. Jak dziecko podrośnie to poszukam pracy. No i rodzice chłopaka moga nam pomóc finansowo, a moi czasem popilnować, bo obecnie nie pracują. Myślę, ze jakoś to będzie.

Gość dfev
"jego rodzice maja stałą prace" To mnie rozwalilo.

Gość Firalena
11:37 [zgłoś do usunięcia] Andżela 89 jakby tak kazy decydował się na dziecko wtedy gdy ma mieszkanie pracę czy auto to chyba trzeba by było rodzic dzieci po 60 stce. W wieku 20 lat to najlepszy czas na rodzenie dzieci, a reszta sama przyjdzie. Poza tym dziecko potrzebuje głównie miłości, a nie pieniędzy. Nieprawdasz? Mój mąż pracuje dorywczo, a jego rodzice mają stałe prace. Na razie mieszkamy na stancji, ale ja myslę, że jak Bóg da dziecko to i jakoś pomoże. Będę się o to modlić. Najwazniejsze to chcem by dziecko było zdrowe. -Wykarmisz i ubierzesz dziecko miłością? -Jego rodzicie mają stałą pracę , ale to do cholery ma być Wasze dziecko :o Oni swoje już wychowali. Chcesz obarczać Jego rodziców swoim dzieckiem ? :o -Na razie mieszkacie na stancji . Nie życzę , żeby Wam wymówili mieszkania :o -Jak Bóg da dziecko to i da reszte ? :o Skąd tyle aborcji jeśli Bóg jest taki skory do dawania ?:o -Pisze się "CHCĘ" :o Czego Ty nauczysz to dziecko jak sama jesteś niedouczona i nieodpowiedzialna :o -KONIEC :o

Gość sehy
po co ja sie produkuje, to rzeczywiście jest prowokacja........

Gość 1234567.......
jakoś nie przekonały mnie Twoje argumenty dlaczego chcesz mieć dziecko napisałaś że w nocy nie ma problemu z wstawaniem bo Ty nocny marek jesteś i w dzień śpisz a jak Ty będziesz spać w dzień to kto wtedy zajmie się dzieckiem hmmmm ? myślę że mimo wszytko nie dojrzałaś do bycia mamą ...dziecko to nie zabawka a odpowiedzialność do końca życia wstrzymaj się z tą decyzją zajmij się swoim życiem idź do pracy albo na studia ....po prostu zabezpiecz sobie byt a nie że będziesz liczyła na to że ktoś będzie utrzymywał Ciebie i dziecko

Gość Andżela 89
a prace to kazdy może stracić. Poza tym ja już mam trochę rzeczy dla dzidzi. Już wcześniej je kupiłam. Dlaczego wy jesteście taie materialistki? tylko o kasie piszecie. Przecież mleko nie jest drogie.

Gość ewlirrka
ha ha :) becikowe ja sie zastanawiam czy ja wogóle mam iść po to becikowe 1000zł. to jest NIC .Gdyby państwo dwało nam ze 3 tysiaki no to jeszcze można by wózek, łóżeczko kupic i takie tam.....ale za tysiąc zł .to sie nie da poszaleć....

Gość Andżela 89
no tak jak stare próchno po 30stce pisze, ze chce mieć dziecko to dla nie jest prowokacją a jak młoda dziewczyna to od razu prowokacja. Naprawdę ja czuję taka potrzebę. Mam już 20 lat. Poza tym kiedyś kobiety rodziły wcześnie i było wszytsko ok, tylko teraz się wszystko w dupie poprzewracało i dziecko jest na ostatnim miejscu.

Gość vanessssssa
Andżela 89 do książek szczeniaro :o Jak chcesz cos słodkiego , pulchnego i malutkiego to kup sobie psa bo do matkowania Ci daleko :o

Gość Andżela 89
wy musicie wszystko i wszystkich krytykować. Myślałam że dostane tu zrozumienie, ale widzę, ze topik obsiadły same stare panny i chyba mi zazdroszczą, bo one nie mogą mieć dzieci

Gość Andżela 89
pozatym dostaje 2 razy w roku dary od mopsu i w nich jest dużo mleka w kartonie, po kilka pudelek więc dziecku mleka nie zabraknie a rodzice chlopaka tez bedna kupować na pewno pieluchy bo musieliby być bez serca żeby wnukowi nie kupic

Gość twarożek ze szczypiorkiem
stuknij sie w glowe małolato śmierdząca :o

Gość Andżela 89
z 11:59 to nie mój wpis

Gość anitaka
rozjebałaś mnie gówniaro!! :D co za idiotka! czy ty jesteś normalna? tak, zrób sobie bachora bez jego zgody, i oby cie zdradzał i zostawił w cholerę! dorosnij do roboty idz nierobie smierdzący i dopiero gadaj o bachorach! idiotyzm nie zna granic, zrobic sobie gnojka i siedziec na dupsku w domu a dziecko karmic i utrzymywac miłoscia:D (tzn.wywalic chłopaka do byle jakiej roboty za 800zł, i sępic na tesciach) dobreeee!