Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jklmjkln

Czy ktoras z was goli sie depilatorem ??? ja walsnie ogolilam 1 pache /

Polecane posty

Gość jklmjkln

:O ojjc boli, ona wyglada gorzej niz po zwyklej maszynce, mam takie rerwone kropy ;/ one zejda ??? No i oczywiscie nie lapie wsyztskich wloskow, tych mniejszych nie zlapal ;/ i musze sie dogolic maszynka ;/ jak ogole nogi tym to tez beda takie czerwone kropki ;/ chyba zrezygnuje ...

Gość mi kropki znikaja
nastepnego dnia, a jesli chodzi o wloski pod pachami to nie musze poprawiad maszynka, lapie ladnie wszystkie

co do kropek to się nie martw :) znikną dzień później jak ktoś już wyżej pisał podziwiam, że zdecydowałaś się potraktować pachę depilatorem, ja się wciąż boję :P do nóg się przyzwyczaiłam

Gość eeehhh
A ja depilatorem pod pachami nie mogę.. zaraz mi na miejscu każdego włosa robi sie rana i leci krew.. a potem to oczywiście strupy na całej paszce.. Nie wiem dlaczego, ale nawet jednorazówką nie mogę :o Oczywiście i tak używam bo muszę, ale nie pamietam kiedy ostatnio nie miałam jakiejś rany na pachach.. HELP!

Gość iojnjpj
mi na pachach to strasnzie szybko wlosy odrastaja ;/, i ja tez od maszynki mam rany wlansie, datego stwierdzilam, ze sproboje depilatora, zobaczymy moze bedzie lepiej , narazie sa te kropki, ale to tez kwestia tego, ze musi sie to przyzwyczaic ;/ ojj ciezko mi sie golic tym raz dwa:P hehe nad jedna pacha siedzie z 10 minut :P jakos na nogachlepiej to wytrzymuje, ale da sie przyzwyczaic do tego bolu. Tyle zena noigach mam zakrotkir wloski jescze ;/ niektore lapie, ale nie wszytskie , najwyzej poprawie maszynka, bo niestey musz ebyc dzis ogolona :P Chcialabym sprobowac jescze okolice bikini, ale chyba nie dam rady;/

Gość eeehhh
ja mam takie problemy z włosami pod pachami, że usune je laserowo i skończą się problemy z ranami 😡

Gość dtyfug
no przesrane, ale mnie jak narazie nie stac zeby sobie usunac je laserowo , to ejst podbno bardzo drogie ;/, najlepiej byloby usunac je z pach , nog i okolic bikini :P o i jescze waski i brwi :P Niestety jestem brunetka i mam sporoawe owlosienie i widoczne ;/

Gość Krem do depilacji
a pod pachami próbowałyście kremem do depilacji, maszynka podrażnia i wycina strupki krem nie