Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

srzMonika

usuwanie zębów mądrości podczas okresu

Polecane posty

musze usunąć zęba mądrości ale gdzieś słyszałam ,że nie mozna tego robić podczas okresu... czy to prawda? nawet jeśłi on jest juz kończy?

Gość ja jak miałam wyznaczany
termin usunięcia zęba, zostałam zapytana czy mam regularne miesiączki, bo nie wolno mi usuwać tego zęba jak będę miała okres... Tak więc nie ryzykowałabym na Twoim miejscu nawet jesli okres sie kończy

Gość to prawda nie robią
tego dentyści podczas okresu, musisz odczekać kilka dni po skończeniu @.

Gość agajek
nikt ci nie wyrwie zeba podczas okresu...inna sprawa ze mnie nikt nigdy nie pytal czy mam okres :P jak wyrywalam zeba raz czy drugi... ale to trzeba widziec ze moze wystapic krwotok,w czasie okresu jest slabsze krzepniecie,mozesz dlugo krwawic czy moze sie nie wytworzyc skrzep co utrudni gojenie i dodatkowy bol i dziasla sa rozpulchnione i wrazliwe na gojenie

Gość wyrywałam 2 tygodnie temu
i mnie pytala czy mam okres, akurat nie miałam ale mam jeszcze pytanie, po wyrwaniu nie miałam szwów zakładanych, wszystko goi się ok, nie miałam opuchlizny tylko jest jeden problem, brzydki zapach z ust, czy to minie? jak długo goi się ta rana po wyrwaniu?

ja wyrwałam 8semke podczas okresu i skonczyło się krwotokiem wewnętrznym i pogotowiem dentystycznym następnego dnia. nikt mnie nie spytał czy mam okres a ja nie wiedziałam,że tak nie można... nie polecam

dwa tygodnie temu miałam usuwany ząb mądrości podczas mega okresu i wyjątkowo super mi sie goiło - żadnych dolegliwości. Może tu chodzi raczej o osłabienie- utratę krwi. Ja nie mogłam tego przekładać bo 10 dni pózniej miałam zakładany aparat.