Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DearMissJC

rozkład zajęć na ug

Polecane posty

Hej! Może ktoś z Was jest bardziej kumaty i mi powie, kiedy i gdzie znajdę rozkład zajęć na UG?

Gość Sheresta
Ja też wybieram się na UG, ale chyba jeszcze nie ma rozkładu zajęć.

Fajnie.. Spotkam na korytarzu kogos z kafe i nawet nie będę wiedziała, że to on ;) Dzięki za odp.!

Gość Sheresta
Hehe a na jaki kierunek się wybierasz?

Gość Sheresta
Socjologia. A tego planu to nie powinni nam wysyłać na maile?

Hmm.. nie mam pojecia :/ Na stronie głownej UG tez nic nie ma. Szukalam czegos na temat zajec wf, ale znalazlam tylko informacje z 2008 roku.. Na eps też nic nie widzę..

Gość Sheresta
Ja też właśnie szukałam różnych inf. Podobno na niektórych wydziałach zapisy na w-f miały być już w sierpniu tylko, że coś im nawaliło i na razie nie działa. Zaczynam się trochę denerwować, że nie zdąrzę się zapisać i trafię na jakąś przypadkową sekcję. Ja zwolenniczką sportu nie jestem, więc chciałabym chodzić na coś lekkiego powiedzmy ping-pong. :D Jeśli chodzi o plan zajęć to właściwie jeszcze się tym nie przejmuję, jakby na to nie patrzeć jeszcze mamy trochę czasu do rozpoczęcia. ;)

Ja bym chciała łyżwy albo basen.. Żadnej koszykówki :P No czas jeszcze mamy, ale załatwiam sobie pracę na weekendy i popołudnia i mój potencjalny szef chciałby jak najszybciej się dowiedzieć, kiedy będę dostępna.. No nic, trzeba czekać ;)

Gość Sheresta
To witaj w klubie, ja też nie cierpię koszykówki. ;) Ok ja muszę zmykać. Nie sądziłam, że spotkam na tym forum kogoś z UG. ;) Miłe zaskoczenie.