Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola1988

Od dzisiaj odchudzanko, kto ze mną??

Polecane posty

Gość Pola1988

Cześć! Mam na imię Paulina, mam 21 lat i ważę 60 kg :(:(. Od dziś zaczynam solidną diete, dzieki której schudnę od 8-10 kg, tzn mam taką nadzieję :D Moja dieta polega na MŻ (dla nie wtajemniczonych Mało Żreć :P), a mianowicie jem co 2-3 godziny, 4-5 posiłków dziennie, a ostatni posiłek kończę o godzinie 18-19. Dużo piję wody niegazowanej oraz herbate zieloną (liściastą). Będę ćwiczyć przynajmniej 2-3 razy w tygodniu po pół godiny (brzuszki, przysiady, skłony i nabyłam skakankę w wiadomym celu ;)) Może jest ktoś kto zmaga się ze zbędnymi kilogramami i chciałby do mnie dołończyć, było by mi miło, bo wiadomo co dwie głowy to nie jedna ;) Pozrawiam, Pola.

Gość Pola1988
nikt?????? :(

Gość Pola1988
Lubie Żelki - napisz mi co jadlas dzis i ile chcesz mniej wiecej schudnac i ile wazysz oczywiscie :)

Proponuję trochę ruchu złapać, żeby ciało było jędrne i giętkie.

PRZY WZROŚCIE 172CM WAŻE 60KG a moje mażenie to 48kg wtedy jestem mega laska:)zamierzam chodzić na basen bo to pomaga najbardziej no i zakupiłam orbitreka i bede zasować na nim codziennie godzinke.

z doświadczenia wiem że u mnie nie sprawdza się jedzenie często a w małych ilościach bo chodze wtedy cały czas niedojedzona,ja bede jadła śniadanie i sałatke na obiad i na tym koniec do picia woda i czerwone winko do obiadu już tak raz zrzuciłam 8 kg w trzy tygodnie

Gość Pola1988
Lubie Żelki - ech...jestes ode mnie wyzsza o 12 cm... :( zazdroszcze :):) jesli schudniesz faktycznie bedziesz jak modelka :) Powodzenia :):):) Jaka diete stosujesz?

Gość Pola1988
Lubie Żelki - oj dla mnie to za derastycznie, musze schudnac ale bardzo zdrowo, niestety mam aniemie wiec musze uwazac :)

jak modelka to niestety nigdy nie będe bo wszystko gromadzi mi sie w okolicach biodet i ud i choćbym nie wiem jak była szczupła to zawsze mam za sobą ten wielki tyłek i na to nie ma rady.kiedyś troszke pomogła mi elektostymulacja miesni ,bardzo dobra rzecz choć trszke mało przyjemna i dosyć droga ale za to skuteczna .przez pewnien czas faktycznie miałam mega ciało

Gość
siostra życzę powodzenia w odchudzaniu :P :)

Gość Pola1988
wiec nie stosujesz godzin co do jedzenia?? kurcze chcialabym zeby ktos byl codzien ze mna w tych godzinach...wiesz o co chodzi :)

i jedno co Ci mogę naprawde radzić to jak naj mniej ważenia...na początku waga ostro leci a potem po jakiś 3 kg jest chwilowy przestój łatwo wtedy się zniechęcić najlepiej ważyc się raz w miesiącu i to zaraz po okresie ,

Gość Pola1988
hehe dokladnie...ale to tak kusi i jakos wzmacnia psychicznie kiedy wchodzisz na wage a tam mniej i mniej...ale rozumiem dziekuje :)

Pupa i uda muszą być widoczne :D Tylko żeby brzucha nie było i grubych łydek.

Gość Pola1988
Daria23 dzieki :D:D:D :)

i jeszcze najlepiej jak naj mniej o tym wszystkim myślecbo mozna oszalec i przy pierwszym niepowodzeniu nie rzucać diety w cholere...

Gość Pola1988
a co myslicie o kurkach?? jak moge je przyzadzic? z jajkiem?? nie za ciezkie?? pomozcie :)

najelepiej jęśc sobie też błonnik bo to super sprawa jest taki zajebisty do dosypywaniado jogurtu albo sałatek jestem potem ozarta jak bąk przez pól dania i na dodatek jeszcze chudne

kurkach??? jak najmniej gotowania kochanie!proste łatwe potrawy jak najmniej przetworzone i wymiataj z kuchni to nasza strefa mroku:)

Gość Pola1988
jakos konkretnie on sie nazywa? jest w proszku czy w tabletkach?

Gość Pola1988
Żelku to co mam przygotowac sobie na obiad? no bo w koncu juz jestem glodna i wypada cos zjesc...

Lubię Żelki, jaki masz obwód w biodrach i udzie, skoro mówisz, że są takie duże? To Ci powiem co ja o tym myślę, bo mam wrażenie, że ostro przesadzasz.

Gość Pola1988
LTD - a co ty myslisz o kurkach? mam na mysli smażone...np. z jajkiem

w proszku napisze Ci wieczorem nazwę bo mam go w domu ,mozna go kupić w każdym markecie i aptece ,jedz też dużo ananasów i soków ananasowych niesłodzonych oczywiście i potoć pomaga jak na czczo wypija sie szklankę wody z cytryną że to niby przyspiesza przemianę materii ale ja jakoś rano nigdy nie mogę sie zmusić wiec nie wiem czy to działa...jak zamierzasz naprawde duż ćieczyć to dobra jest jescze l karnityna przyspiesza spalanie tluszczu ale z tym to już trzeba ostrozniei pod kontrolą

ltd to prawda nie mam jakiś strasznych rozmiarow bioder wchodze w spodnie 36 chodzi jednak o proporcje ...mam straszne chudą górę i bardzo chude łydki natomiast środek jest taki niedopasowany:) mam koleżanki ktore mają dużo wieksze obwody i wyglądaja lepiej bo mają dobre proporcje

Gość Pola1988
dzieki żelku :) to czy ktos mi doradzi co mam zjesc na obiad? nie mam zadnego miesa w domu...;/

Gość Pola1988
moze troche ziemiankow hm...kurde i do tego moze jajko smazone ? bez oleju i jakas salatke do tego..?

Paola, kurki, lubię ;) Lubię Żelki, jeśli Ty wchodzisz w rozmiar 36, to bym się na Twoim miejscu skupił na przybraniu masy mięśniowej na górze, a nie na zrzucaniu wagi. Według mnie, to jest graniczny rozmiar jeśli chodzi o kobietę. Najlepsze są właśnie takie 36-38 :) Pozdrawiam.