Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajsa

Dziewczynka Chłopczyk

Polecane posty

Witam:) Założyłam ten temat ponieważ ciekawa jestem czy są jakieś sprawdzone sposoby na "wybranie" płci dziecka. Pamiętam jak kiedyś, ktoś powiedział mi coś śmiesznego, że jeśli złapie się brodę i mocno ściśnie a na tej brodzie zrobi się taki ala "przedziałek" tzn że dana kobieta kiedyś tam będzie miała dziewczynkę :) Wiem, że to się nie sprawdza ale czy są jakieś inne sposoby na wstępne ustalenie tego??

No ja mam dziewczynke w domu i chlopca prawdopodobnie w brzuszku :) bardzo chcialam miec parke i wyszlo z chlopcem to wspolzylam w centralnie plodny dzien i chyba wyszlo : )

Stąd moje pytanie bo też bardzo bym chciała mieć parkę :) Narazie dzieci nie mam ale już powoli planujemy je mieć :) A swoją drogą to moje gratulacje!!!

Właśnie,tez słyszałam że to ważne kiedy doszło do zapłodnienia,czy przed czy po miesiączce. Lekarz Ci wszystko wytłumaczy. Ja się nie starałam o płeć,starsze dziecko to chłopiec,druga dziewczynka,teraz będzie chłopczyk. Tak jakoś fajnie wyszło ;-)

Ciekawa ta tabelka tylko nie wiadomo czy się sprawdza ale dziękuję ślicznie :)

To faktycznie super!:) Jeśli nie uda mi się mieć parki to świat się nie zawali a i tak będę szczęśliwa bo będą to moje dzieci i mojego męża :)

Gość X Y XY C S
a ja zna te metode i jest duza sprawdzalnosc;) wiec przed owulacja - corka w sama owulacje i po niej - syn ;) powodzenia